Al jaren lang lijkt het me super leuk om iets te doen in evenementen en op beurzen. Vooral evenementen van de hardere stylen spreken me erg aan, omdat ik een grote liefhebber hiervan ben.

Zelf doe ik een opleiding manager transport en logistiek en lijkt het me super leuk om later te helpen bij de logistieke afdeling van evenementen. Doordat ik dus nog niet fulltime kan werken zoek ik nog een leuk bijbaantje. 

Personeel voor beurzen en evenementenHet liefst zou ik dus iets met deze soort muziek gaan doen en kwam ik bij jullie terecht! Het lijkt mij super om op evenementen te kunnen helpen en is voor mij dit ideaal! Zeker omdat hierboven ook staat interesse voor op- en afbouw, is dit misschien in logistieke vorm ook nog erg leuk om dit misschien al eens mee te maken!

De vraag is makkelijk

Dit is een hele gemakkelijke vraag. Ik ga zelf regelmatig naar evenementen en als ik dit dan kan combineren met werken zou dit perfect zijn. Ik ga voor de sfeer en muziek naar evenementen. Dit heb ik dan ook al als ik aan het werk ben en zal dus altijd vrolijk zijn.

Daarnaast omdat ik dan leuk werk vind, ben ik extra gemotiveerd om hard te werken. Waarom dit bedrijf? Omdat Julie zoals lees ook echt het werken op evenementen aanbieden wat ik altijd al heb gezocht maar nooit gekregen heb.

Gezellige drukte

Personeel aan het werken op evenementen en beurzen bij MTV.Tijdens mijn bijbaantjes naast mijn studie heb ik gemerkt dat het werken in de horeca en op beurzen mij erg ligt. Ik vind het fijn om samen met mijn collegas er voor te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Deze vacature betreft werk op evenementen en festivals.

De gezellige drukte van verschillende mensen en fijne sfeer trekt mij erg aan. Daarnaast heb ik eerder gewerkt tijdens een evenement, namelijk bij de autotron te Rosmalen. Hier heb ik leuke ervaringen opgedaan. Ook hoop ik tijdens het werk dat jullie aanbieden nieuwe ervaringen op te doen.

Ervaring bij Mise en Place

Bij Mise en Place heb ik veel ervaring opgedaan bij de evenementenbranche en op beurzen. Zo heb ik vaak bij het Gelredome achter de bar gestaan maar ook bijvoorbeeld bij het museumplein in Amsterdam op koninginnedag en Extrema outdoor in Best.

Om werkzaam te zijn bij zulke grote evenementen geeft mij een grote kick en erg veel positieve energie. Door de jaren heen heb ik veel horeca ervaring opgedaan en ik wil dit alleen nog maar uitbreiden met nog veel meer leuke ervaringen die ik mag opdoen in deze branche.

Ik ben van mening dat jullie bedrijf mij hierbij kan helpen en de nieuwe uitdaging kunnen geven waarnaar ik opzoek ben. Het lijkt mij een erg leuk bedrijf om bij te werken en heb ook erg veel zin om deel uit te maken van jullie team.

Reacties

Reageren