Morgen is de eerste dag van de opleiding Event & Organisation van de school of House. Deze opleiding duur 8 weken en vindt plaats op het hoofdkantoor van ID&T. De toppers uit de Nederlandse dance wereld vertellen hoe je een succesvol festival uit de grond trekt. Alles komt aan bod van concept tot post productie en van budgetering tot marketing.

Horeca Uitzendbureau Grote Feesten stuurt ook een cursist naar de course. Wij leveren alleen personeel op festivals. Wij hebben daarnaast geen plannen om zelf evenementen te gaan organiseren, maar wij willen wel zoveel mogelijk weten over events, om onze klanten beter te kunnen bedienen en helpen.

Netwerk in de dance wereld

De Course Event & Organisation is nog niet eens begonnen, maar ik weet nu al dat dit soort zaken enorm goed zijn voor je netwerk. Aan de ene kant leer je de professionals van vandaag uit de branche kennen. Je krijgt immers les van ze. Ten tweede leer je ook de professionals van morgen kennen. Wil jij immers niet wat opzetten in de dance wereld, dan ga je ook niet deze opleiding volgen.

Het is raar, vroeger ging ik nooit met plezier naar school toe, en nu zit ik de dagen af te tellen totdat ik weer de schoolbanken in kan gaan. Ik hou jullie op de hoogte van hoe de opleiding is.

Karel Mercx, april 2015

Reacties

Reageren