Ik denk dat horeca uitzendbureau Grote Feesten het beste uitzendbureau is. Dit geldt voor medewerkers en voor opdrachtgevers.

Medewerkers van ons staan te werken in de leukste locaties van Nederland. De Heineken Music Hall, de Melkweg en bijvoorbeeld club air huren regelmatig barpersoneel bij ons in.

Dit betekent dat barpersoneel via ons achter de bar staat bij evenementen waar de grootste artiesten op aarde op treden. De opdrachtgevers zijn blij omdat zij weten dat als ze ons bellen, dat er ervaren barpersoneel komt werken.

Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is daarnaast goedkoper dan 90% van de concurrenten. Dit is mogelijk omdat het uitzendbureau een compleet uit de hand gelopen hobby is. Wij doen dit omdat het leuk is en niet omdat wij geld willen verdienen. De twee oprichters staan na tien jaar ook nog steeds te werken op evenementen. Wij vragen daarom niet de hoofdprijs, wij willen graag bij de leukste feesten aanwezig zijn.

De 10% van de uitzendbureaus die een lagere prijs dan ons hanteert zetten alleen maar 18 jarige in. Een gedeelte heeft niet of nauwelijks horecaervaring. Dit is niet vreemd, omdat je pas vanaf 18 in het nachtleven of op festival mag werken. Ik denk dat het heel belangrijk is dat klanten goed worden geholpen. Hiervoor heeft barpersoneel ervaring nodig. Ze moeten genoeg uren hebben gedraaid.

Eerder naar huis

Als een opdrachtgever barpersoneel eerder naar huis wilt sturen, dan is dat vanaf drie uur werken geen enkel probleem. Barpersoneel vindt dit trouwens ook in de meeste gevallen niet erg.

Stel, wij zijn ingehuurd om 14 uur te komen werken op een festival. Het is onverwachts nood weer en de regen komt met bakken uit de lucht. Vervolgens blijven de bezoekers weg. De minuten gaan langzaam voorbij en het is koud. Wij gaan dan liever na drie uur naar huis, dan dat wij 14 uur in de bar blijven staan. Bovendien weten wij dat festivals heel duur zijn om te geven en als er geen geld binnenkomt, dan is er een kans dat een organisator failliet gaat en dat betekent dat wij nooit meer zullen worden ingehuurd.

Last minute

Eén van onze specialiteiten is het inzetten van last minute barpersoneel. Is er iemand ziek in uw discotheek? Bel ons op via 06-81459404. Barpersoneel vindt het ook leuk om last minute ergens naar toe te worden gestuurd. Elke keer komen zij immers weer ergens anders terecht. Leren zij nieuwe mensen kennen. Bovendien is het altijd op een topfeest, want als het niet druk was, dan zouden wij ook niet gebeld worden.

Reacties

Reageren