Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

grote feesten graag over! Ik doe de opleiding Event Support & Communicatie in Utrecht. Ik ben gek op muziek vandaar ook deze keuzes qua werk en opleiding. ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn allereerste feest was bij de 3Js in de Heineken Music Hall. Vond het heel erg spannend om in een nieuwe omgeving te staan, maar de collegas van de HMH zijn super leuk en gezellig! Dus was een absolute meevaller. Enige nadeel in het begin was dat ik nogal snel verdwaalde daar. maar dat kan ook niet anders met het richtingsgevoel van een garnaal :P

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Op alle plekken waar ik stond vond ik het super leuk om te werken! Deze zomer alle festivals gewerkt en onwijs naar mn zin gehad. Ook één keer in de Ahoy gestaan in een heidi jurkje, en ondanks dat apres ski totaal niet mijn muziek is, een ontzettend gezellige avond gehad!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Dan zou ik zeggen de foyer bar in de HMH. Vind het niet erg om daar te staan alleen ik ben echt een muziekfanaat en daar hoor je vaak de muziek van binnen en buiten door elkaar en dat is dan wat minder. Maar de leuke collegas maken alles weer goed!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Ik wilde al heel lang werken op festivals en had via internet gezocht naar bedrijven/uitzendbureaus die mensen daar speciaal voor aannamen. Ik had al een jaar eerder gesolliciteerd, maar daar was nooit wat uitgekomen. Eind vorig jaar probeerde ik het nog een keer en toen was het wel raak. En ik ben voorlopig ook nog niet weg te slaan ;)

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Dat zijn er sowieso meer dan één! Gekke dingen doen achter de bar is altijd leuk samen met mn collegas. En ook tijdens Dance Valley in de pauze los gaan bij de hardstyle in de stromende regen. Elke feest levert altijd weer een nieuwe leuke herinnering op! Ook tijdens het voetbaltoernooi heb ik een leuke avond gehad en veel gelachen!

Wat zou je willen veranderen?

De shirts!! In de zomer in warme shirts lopen is niet altijd een pretje.. Nu was het ook wel een ongelooflijk warm festivalseizoen maar het zou fijn geweest zijn als daar toch een beetje op ingespeeld was.. Misschien toch maar eigen shirts van grote feesten? ;)

Wil je nog wat kwijt?

Ik wil Karel en Twan bedanken om mij deze kans te geven bij grote feesten! Tijdens deze korte periode heel veel leuke dingen meegemaakt, veel geleerd en veel nieuwe vrienden gemaakt!

En ik hoop dat we snel wat leuks gaan doen met het team!

" title="Stephanie" alt="Stephanie">
Outdoor Stereo 2010.

Ik weet nog helemaal in mijn eentje daarheen, ik kende wel wat mensen.

Maar niet dat het vrienden ware ofzo, ik was toch wel heel bang de eerste keer.

Ook omdat ik de gene niet kon vinden waar ik achter de bar stond, ik vond het allemaal maar raar.

Maar later viel het toch wel mee, had mijn barhoofd gevonden en het was super gaaf om te werken op Outdoor Stereo.

( En dat bandje heb ik nog steeds)

Welke plek vindt je het leukst om te werken en waarom ?

Het leukste plekje om te werken vind ik achter de tap.

Mijn lievelings plek. (Ook al is andere dingen ook leuk om te doen hoor ;) ).

En natuurlijk in de container klimmen om bij de achterste spullen te komen, als de container nog helemaal prop vol staat met drank enz.

Welke plek vindt je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik vind als wel leuk om te doen achter de bar.

Alleen het minst leuke vind ik toch de gasten helpen, vooral omdat ik zo klein ben met mijn 1.57 en soms niet boven de bar uitkom :p

Hoe ben je achter de bar gekomen van grote feesten?

Ik zocht een leuk bijbaantje en op festivals werken leek mij altijd al leuk.

Op google zocht ik naar werken op festivals en zag ik heel groot staan GROTE FEESTEN en heb meteen gesoliciteerd, paar weken daarna mocht ik meteen mijn eerste feest werken

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Toch wel het barpersoneel, er is altijd wel gezellig en hebben altijd wel lol met elkaar achter de bar.

De mensen die aan je bar komen zijn ook altijd gezellig, vooral met een slokie op zijn ze tot als in staat.

En natuurlijk niet te vergeten de overheerlijke snoepjes van de bar hoofd Karel ;)

Wat zou je willen veranderen?

Ik zou niks willen veranderen, vind als wel goed gaan op de festivals.

Wil je nog wat kwijt?

Ik wil nog kwijt dat ik het leuk vind om te werken op Grote feesten en het nog jaren mag doen, vooral omdat ik het super gaaf vind om te werken of festivals en het toch wel een van de leukste bijbaantje van de wereld vind die er zijn.

En voor de mensen die dit lezen.

Heb je een bandje van een Festival, maakt niet uit welke bewaar je ze voor mij? Je maakt mij er heel blij mee ;)

" title="Nathalie" alt="Nathalie">
Go Apres Ski 2008  ik had nog nooit gaafs gedaan en had vanaf dat moment ook de smaak te pakken! Het was mijn aller eerste feest waar ik was geweest.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

De leukste plek om te werken vind ik wel de buitenfestivals met het zonnetje en vrolijke mensen en lekker dansen!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Het minst leuke feest vond ik Forteiland het was veelste lang en te koud en hele rare mensen!!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via een vriendinnentje die me mee gevraagd had.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Ik heb alleen maar leuke herinneringen ieder feest is weer anders maar wel altijd leuk!

Wat zou je willen veranderen?

Nog meer gezelligheid?

Nee ik weet niet zo gouw wat te verzinnen wat ik zou willen veranderen.

Ik zou wel wat meer in de Heineken Music Hall willen werken zo gaaf !!

Wil je nog wat kwijt?

Dat ik geniet van ieder feest waar op ik werk dat ik heel blij ben dat ik zoveel leuke een aardige mensen heb leren kennen achter de bar.

En dat Twan & Karel echt relaxexte barrunners zijn die me gelukkig nog steeds mee willen hebben op de feesten en waar ik ook veel lol mee kan hebben op zn tijd!

" title="Debby" alt="Debby">
stappen! & vind het super om hier te werken! =) . Hou van een Feestje. (zie me opleiding). Dus later hoop ik er een heel gróóót feest van te kunnen maken, van top tot teen! ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Ik geloof Awakenings vorig jaar (2010) dus werk er nog niet zo gekke lang. Wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar inmiddels wil ik niet meer stoppen met dit werk. Kijk er altijd weer naar uit. Je leert super veel leuke en gezellige mensen kennen. en verschillende feesten en stijlen, Gewoon top! Zonnetje erbij, hebben nog op het strandje gezeten. Ik stond bij de Schranz tent. *oh wat was ik blij met me oordoppen. Want na het feest had ik bijna geen oren meer over. Maar vond het meteen super!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Lastig hoor deze.. ik vind zoveel dingen leuk. Zoals afgelopen Zaterdag op Zomerkriebels. ons Barteam was gewoon super gezellig aan het werk & heerlijke muziek. & ja Karel is ook een ontzettend leuke Barrunner. Heel relaxed enz. Je maakt op elk feest weer andere dingen mee. & deze zaterdag heb ik er vooral meer van leren genieten. oke oke, ik ga zeggen afgelopen Zaterdag op Zomerkriebels.

Alles verliep vlekkeloos. Had het super naar me zin. Na het middaguur ging de muziek ook alleen maar in de Up! De sfeer zat er echt super goed in. Het was gewoon heel relaxed werken. Complimenten naar de DJs Gregor Salto, Roog & Shermanology vooral.

Die hebben me echt een aantal kippenvel momenten bezorgd. Je zag iedereen ook echt
tegen ze op kijken en Genieten. Alle collegas waren super gezellig! Ik denk dat iedereen het wel naar zn zin had! en heb zeker veel gelachen.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Toch de wat grotere barre vind ik zelf iets minder.. Omdat je met kleine barre meer met elkaar bent het gezelliger werkt. Ik vond tot nu toe alle feesten wel erg gezellig. Dance Valley viel alleen letterlijk in het water, misschien daarom iets minder. Maar dat was ook leuk op het weer na dan.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via via, Via de website, Via vriendinnen. Zo gaat het balletje rollen he.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

ik heb geen leukste. Ik heb eigenlijk alléén maar leuke herinneringen. Ik bedoel je staat achter de bar met gezellige mensen. Leert echt veel mensen kennen.. nieuwe vriendschappen bijvoorbeeld. Je staat dichtbij bij feesten, Kijkt naar DJs & hebt vaak ontzettend lekkere muziek erbij. Kijk soms de ene keer meer van jouw smaak dan de andere. Maar 99.9% van de tijd valt het nooit tegen. & anders. Je kiest het zélf! =)  Wat ik nu het leukste vind.. Ik sta tegenwoordig bij Karel achter de bar. & Ja er moet toch wel even gezegd worden dat wij de leukste bar zijn nu he!

Wat zou je willen veranderen?

Nog meer werken/ nog meer mensen leren kennen/ nog meer gezelligheid?  Nee ik weet niet zo gouw wat te verzinnen wat ik zou willen veranderen. Misschien dat we op meer feesten kunnen werken indoor ( van de winter? )

Wil je nog wat kwijt?

We hebben nog een aantal feesten te gaan deze zomer, Hoop dat het een super zomer word! en wil graag alle mensen bedanken die ik heb mogen leren kennen. Vind Jullie allemaal Toppertjes!

Dikke X Van mij

" title="Babs" alt="Babs">
Karel mee kwam is naar een bedrijfsfeest in de Waerdse Tempel, gevolgd door Amazone Project in de HMH afgelopen weekend. ||INTROTEXT||

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik heb niet echt voorkeur voor een plek, overal valt wat voor te zeggen. Zo vind ik het leuk om bij uitgave te staan omdat je dan meer contact hebt met de feestgangers, bij het schenken heb je juist weer meer contact met je collegas en tappen vind ik ook leuk.. Bij HMH vond ik het persoonlijk heel leuk dat je zelf met de gehele bestelling bezig bent, zoals ik gewend ben van toen ik nog in de kroeg achter de bar stond.

Belangrijkst voor mij is de sfeer!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Als ik dan toch echt iets moet kiezen zal het de garderobe zijn omdat hier de sfeer van het feest er toch minder inzit...


Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Eigenlijk kende ik Twan al jaren via Bas... Toen ik hem een paar maanden terug in de kroeg tegen kwam vroeg hij of ik niet eens mee wilde werken - tuurlijk wilde ik dat!! Gek eigenlijk als je het zo bedenkt dat ik in al die jaren niet eerder mee ben gegaan!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

De leuke reacties van de feestgangers tijdens het werk in de HMH!

Wat zou je willen veranderen?

Meer feestjes, haha!! :)

Wil je nog wat kwijt?

Ik kan het werken achter de bar op feesten iedereen aanraden. Het is nooit saai, de sfeer die er hangt is geweldig en je leert een hoop leuke, enthousiaste mensen kennen!!

" title="Patricia" alt="Patricia">
partyflock gespiekt en dat was op Armin Only in het jaar 2005 ||INTROTEXT||

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik voel mij het meeste “thuis” als schenker, een rede heb ik er niet voor, het is meer een voorkeurs gevoel.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik vind het overal wel leuk om te staan.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Jeetje , weer even diep in me geheugen graaien, volgens mij ben ik door een vriendin mee gevraagd toen naar Armin Only en dat beviel toen wel !

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Elke feest heeft zo zijn leuke herinneringen, dat kan variëren van een super gezellige en leuke collegas hebben tot een geweldig mooi opgezet feest. Zo blijft bij mij sensation white Dusseldorf , oud en nieuw 2009-2010 mij altijd bij, alhoewel we hard gewerkt hebben was het een beleving om er te zijn geweest.

Maar ook Amsterdam Live van een aantal jaar geleden was heel grappig om op te werken omdat het weer iets totaal anders was dan dance feestjes en ook echt een super sfeer hing.

Wat zou je willen veranderen?

Nou ik ben eigenlijk nog steeds blij dat ik op leuke locaties en feesten kan werken en zou er niet gauw iets veranderen!

Wil je nog wat kwijt?

Hopelijk komen er nog een heel hoop gezellige, drukke en mooie feestjes!

" title="Sanne" alt="Sanne">
Go Apres Ski in maart 2011108, bij Twan achter de bar. Allemaal in Anton of Heidi lederhosen pakjes, superleuke avond gehad, wat ik zeker vaker wilde gaan doen.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Vooraan, om mensen te helpen en te zorgen dat iedereen op zijn beurt zijn drankjes krijgt, en dan het liefst Mainstage! Vooraan maak je ook het meest van het feest mee en zie je iedereen steeds meer de weg kwijtraken naarmate de avond vordert :-)

Van feesten vind ik de buitenfestivals het leukst, in de zomer met mooi weer, bv in Spaarnwoude. Op het einde genieten van het vuurwerk en de lasershows.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

De koelcontainer bijhouden, bijvullen, omdat je dan alleen maar achter bezig bent en de afbouw op het einde.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via Mariska, als introducee op Go Apres Ski

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Veel mooie herinneringen, elke keer is een feest weer anders en maak je weer andere dingen mee. Wel hard werken, maar je bent lekker bezig en kan feesten in je pauzes, betaalt geen entree, geen uitgaven en nog salaris ook! Leuke tijden gehad op DefQon1, Dancevalley, Awakenings, Loveland, DirtyDutch en Q-Base in Duitsland!

Wat zou je willen veranderen?

Misschien een goed idee om ipv wachten op het eind het geld de volgende dag naar iedereen over te maken

Wil je nog wat kwijt?

Karel je bent de beste

" title="Robert" alt="Robert">

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn eerste feest was welcome to the future! ||INTROTEXT||

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Achter de bar bij Juul of Karel, maakt niet uit waar. Samen zorgen we dat het een topper word!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Mystery Land... Wat een bizarre mensen daar! :s

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via een vriendinnetje

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

De chaos met Juul. Wij krijgen het steeds voor elkaar om de grootste chaos te overleven! Heerlijk! Altijd lachen, dan is elk moment een super herinnering!

Wat zou je willen veranderen?

Nog meer feesten en dan het liefst zoals Dirty Dutch! Was een topper!

Wil je nog wat kwijt?

eigenlijk niet... Het is heerlijk werk en je hebt de tijd van je leven. Zorg wel dat je een doorzetter bent en geen zeikerdje, want je word tot je limit gepusht. als je daarvan houdt, is dit het meest fantastische werk wat er is! Daarom hou ik er van :) !!

" title="Joyce" alt="Joyce">
Multigroove Borchlandhallen Amsterdam in begin 2002 ||INTROTEXT||
 

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

locatie achter de bar: Tap en bevoorraden.. waarom?? Tsja .. waarom niet? :P

Werklocatie: Spaarnwoude.. waarom? Voordat ik begon met dit werk was Dance Valley toch wel HET evenement in de buurt. Dit feest was dan ook de reden om voor de Wit te gaan werken
 

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Locatie achter de bar: verkoop, in de loop van de jaren heb ik genoeg bestellingen opgenomen vind ik zelf, voordeel van de verkoop is wel dat de tijd altijd lekker snel gaat.

Werklocatie: Silverdome Zoetermeer, meestal erg heet en in de pauze weinig "stille" ruimtes om even je oordoppen uit te doen
 

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Beste maat van mn broer liep stage bij de wit, zo kwam mn broer achter de bar en stroomde door tot runner. Toen ik 16 werd moest en zou ik ook een keer meegaan.

Mn eerste feestje was dus multigroove, direct na dit feest samen met mn broer en Jan Willem in de auto doorgereden naar Bussloo waar de opbouw voor Impulz Outdoor aan de gang was.

Hier nog overdag geholpen met van alles en nog wat. Daarna 3 dagen geslapen volgens mij :P
 

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Zohee dat zijn er wel een aantal. Wat "vroeger" altijd erg leuk was was dat we vrijwel altijd met dezelfde mensen achter de bar stonden en mochten na afloop de mixdranken meenemen in lege wijn flessen. dit resulteerde in de bus altijd nog in een afterparty waarbij de bus chauffeur een oogje dichtkneep als we voor hem maar een fles met baco achterlieten :D
 
Andere voorvallen:
-Een striptease krijgen van een vrouw omdat ze graag een gratis drankje wil...  
 
-Crewfeestjes
 
-Mn eigen promo winkeltje van Vodka Cruiser tijdens multigroove Queens night 2848, waar een 1 kerel de hele nacht langskwam om promo condooms van mn bar te pakken en die kerel elk jaar nog steeds tegenkomen op verschillende feesten.

-Champagne proosten tijdens oud en nieuw. ( en na afloop van het feest de containers met in beslag genomen vuurwerk plunderen  )
 
-Een zilveren Red bull ring krijgen als dank voor mijn inzet op Dance valley (2004?)

-De eerste : Defqon1, Inqontrol, Q-Base, Decibel
 
-In Blacklight oplichtende lenzen voor iedereen achter bar tijdens de 2de Inqontrol.

-Uit je broek scheuren op het moment dat ik over de bar heen spring bij aankomst van het feest (waardoor je de gehele avond met een "onderbroek van ductape" over je broek heen loopt)
 
-Na een "bus afterparty" aankomen bij de Bizon bowling en besluiten te gaan bowlen. Echter aangezien de baan nog dicht was hadden we maar besloten even een dutje te doen voor de deur, in het zonnetje. Om na een aantal uurtjes wakker te worden en op te merken dat de bowlingbaan al een half uur open is en de mensen gewoon over ons heen zijn gestapt.

Zo kan ik nog wel even doorgaan :-)
 
LAST BUT NOT LEAST.. Alle leuke mensen leren kennen die het werk achter de bar zo gezellig maken.
 

Wat zou je willen veranderen?

Het zou leuk zijn weer een vaste groep te hebben achter de bar. Tevens is het ook wel weer eens leuk om met de "vaste" collegas weer eens een leuk uitje te doen.
 

Wil je nog wat kwijt?

Voordat iemand voor de 1ste keer komt werken moet deze wel gewaarschuwd worden. Dit werk is verslavend!!

Tot Snel!

" title="Niels" alt="Niels">
WTTF  ||INTROTEXT||

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Achter de bar, de bestelling van de mensen opnemen... zo ben je altijd in contact met mensen...

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Dat heb ik eigenlijk niet, vermaak me altijd wel!!!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via Google, zo kwam ik op grotefeesten.nl en heb ik me aangemeld en al vrij snel kreeg ik een reactie om bij WTTF te komen werken.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Leukste herinnering aan het werken op feesten... vind ik toch als iedereen ( het barpersoneel ) los gaat, samen pauzes hebben en dan lekker mee feesten en de " Tap " Cursus van Karel. Door het werken via " de Wit " heb ikook heel wat leuke contacten erbij. Dat vind ik ook zeker een hoogte punt.

Wil je nog wat kwijt?

Wat misschien een verbeter puntje is, is op het laatst. Dat je moet wachten om je spullen te krijgen en je shirtje in te kunnen leveren en dan pas krijg je geld. Soms kan dit wel 1.5 uur duren en na zoveel uur gewerkt te hebben is dat best wel vermoeiend...

Heb eigenlijk geen idee hoe je dit anders kon aanpakken. Kan wel begrijpen dat jullie eerst wachten totdat alles is afgesloten en ingeleverd is. Want anders krijg je natuurlijk dat iedereen op het laatste moment weg is en je er alleen voor staat.

" title="Charlotte" alt="Charlotte">

Wie is aan het woord?

Ik heet Joëlla, ben 20 jaar en ik woon boven het feestcafé de Oude Harmonie in Leiden. Daar studeer ik samen met mijn favoriete barrunner Twan archeologie. ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mysteryland 2009, de hele dag achter tap gestaan bij de bar van Twan. Op een gegeven moment heeft de tap continu open gestaan, de enige momenten dat hij dicht was, was wanneer het fust verwisseld moest worden! Het was een geweldig feest, mooie aankleding, lekker weer dus de pauzes waren super chill!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Achter de tap, het liefst als het goed druk is en de tap continu open staat. Als het rustiger is is het een uitdaging om genoeg te tappen dat iedereen gelijk een biertje kan pakken, maar niet te veel dat ze dood slaan. Verder is de afwisseling van schenken en lopen ook erg leuk.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Dat is denk ik toch bij het voorschenken, aan het eind van de avond voel je je vingers niet meer en als het rustig is heb je niets te doen. Laat mij maar lekker doorrennen, anders kruipt de tijd voorbij!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via Twan, we stonden samen op een opgraving in Oegstgeest en aan het eind van de week hadden we een barbecue. Na een paar biertjes vroeg Twan of ik bij hem achter de bar kwam staan!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Poeh, elk feest heeft wel zijn leuke momenten! Elk feest heeft namelijk zijn eigen sfeer en dus zijn eigen charme. Een van die avonden was Apres Ski 2010, al het personeel in deerndels en lederhosen, de mensen in de meest gekke outfits en dan die eeuwige herhaling van dezelfde liedjes. De sfeer tussen het barpersoneel was gewoon heel goed, en we hebben zelfs de polonaise gelopen achter de bar!

Wil je nog wat kwijt?

Het is geweldig om op grote feesten te werken, de sfeer achter de bar is altijd goed en je kan lekker knallen! En de foto, kies je wel een charmante uit? ;)

" title="Joella" alt="Joella">
Stefan Feenstra

Wie is aan het woord?

Stefan, 19 jaar en woonachtig in Breezand (net onder Den-Helder). ||INTROTEXT||

Op het moment volg ik de hbo-opleiding Facility Management en zou het super vinden als ik later in de evenementenwereld kom te werken.

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was op Welcome To The Future in augustus 3714192904, met Trance Energy 2009 heb ik voor het eerst voor Karel gewerkt.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Dat is toch wel achter de tap of bevoorrading van de bar. Het blijft mooi om het perfecte biertje te kunnen tappen en met de bevoorrading ben je lekker in beweging en sta je nooit stil. Owja, ik sta eigenlijk altijd bij Tess Brantley, blijft een toffe gozer om voor te werken. Wanneer sta ik weer achter je bar?

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Dat is bij de uitgifte, het kan leuk zijn, maar ik wordt helemaal knettergek van al die dronken klanten die aan je shirt zitten te trekken en te doen. Dus nee, zet mij maar achter de bar.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Een vriend van mij vroeg me mee omdat Karel nog mensen nodig had, en van het één kwam het ander en nu sta ik geregeld achter een bar van Karel.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Nou dat weet ik zo even niet, dat zijn er genoeg. Ik denk dat ik het toch wel het mooist vind als iemand aan het einde van het feest toch nog een biertje besteld terwijl hij of zij nog amper rechtop kan staan. Dan kan je me van de grond vegen van het lachen. Van die jonge kerels die met super kleine oogjes leunend op de bar hun laatste muntjes opmaken.

Wil je nog wat kwijt?

Ik vind het echt super tof werk en hoop het nog heel lang te kunnen en mogen doen. Karel, bedankt voor de kans die je me hebt gegeven om voor jou te komen werken. En wanneer is het volgende feest?? Ik sta alweer te trappelen!!!

" title="Stefan" alt="Stefan">

Wie is aan het woord?

Krista, student uit Groningen, 22 jaar ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Defqon.1! in 2007! wauw! de eerste keer en gelijk bij de mainstage! beter kan niet!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Buitenfeesten zijn het leukst, omdat dat vaak overdag is, de mensen vaak gezelliger en je 4 uur pauze hebt! natuurlijk ookniet onbelangrijk, want ik bezoek zelf ook graag een feest.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Over het algemeen vind ik het overal heel leuk. de mensen achter de bar zijn erg gezellig, maar als ik toch iets moet kiezen dan is dat de heineken music hall, omdat je daar constant op de vingers wordt gekeken en je niet zelf mag feesten in de pauze.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via via

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Op loveland bij de afsluiting nog net even pauze krijgen en regelen dat we op het podium mochten dansen en de djs allemaal achter de bar langs liepen en praatjes met je gingen maken.

Wil je nog wat kwijt?

Dat er nog maar veel feesten mogen komen!

" title="Krista" alt="Krista">
Hana Salihagic

Wie is aan het woord?

Hana Salihagic (wel even mijn naam goed op die site zetten hé ;) ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Uuuhm.. volgens mij was dat Masters of Hardcore, 10 Februari 2007

Welke plek vind jij het leukst om te werken en waarom?

Ik vind het leukst om bij de uitgifte te staan, omdat je daar contact hebt met de feestgangers wat meestal wel voor hilarische taferelen zorgt ;)

Wat wil je nog kwijt?

Ik vind het leuk dat De Wit altijd voor nieuwe mensen openstaat.

Zo ook voor een heleboel van mijn (debiele) vriendinnen die ik heb meegenomen naar De Wit & heb overgehaald om hier te gaan barbikkelen :) Oww & thumbs up voor de beste barrunners van De Wit: Karel, Twan & Bas!!!

" title="Hana " alt="Hana ">
Sander van de HVA

Wie is aan het woord?

Sander ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat vergeet ik nooit meer Nightmare 2004. Gekkenhuis zeker voor de eerste keer.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Dat is echt achter de bar. Als het achter niet goed loopt, loopt het voor al helemaal niet. Daarom is het belangrijk dat alles van achter op tijd wordt aangevoerd. Ik hou van snel en efficiënt werken en voel me dus het meest op mijn plek achter de bar zodat je overzicht kan houden over alles wat er gebeurd.

Het leukste feest vond ik het feest in Arnhem? Sorry ben de naam ff kwijt. Daar stond ik de hele avond samen met Andre bij de garderobe kaartjes voor de jassen verkopen haha. Al die gekken die niet meer weten waar hun portemonnee is omdat ze helemaal uit hun dak zijn geweldig om te zien, echt gelachen die avond!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Nou ja voor de bar staan is ook geen probleem hoor, als alles er maar staat. Als dit niet het geval is werk ik niet lekker door en ga ik mij eraan ergeren. Dan spring ik alweer snel achter de bar om een handje te helpen met bijvullen.

Er zijn niet echt feesten waarvan ik me kan herinneren dat ik niet gelachen heb die avond. Eigenlijk is elke keer wel weer leuk. Vooral lekker stampen op hardcore feesten, heerlijk!!

Wil je nog wat kwijt?

Vaal ben je na een feest wel weer kapot en is je hele zondag naar de klote, maar goed als karel’tje weer belt of ik weer meega is het bijna altijd ja…

Tot snel weer jongens, ciao!

" title="Sander" alt="Sander">
Rick Spijker

Wie is aan het woord? ||INTROTEXT||

Rick 

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn eerste feest was A Nightmare in Rotterdam.(december 2004)

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

De leukste plek achter de bar vind ik zelf achter.
het bijvullen van de koelkasten, tappen, schenken..
lekker bezig zijn gewoon.. lekker sjouwen. En af en toe hakken achter de bar :P

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

voorin, het is zo chaotisch daar.. je hebt geen enkel overzicht meer en al die dronken mensen “mmaagg ik assjeblieff een bwiertjew?” zo irritant.

Wil je nog wat kwijt?

we hebben echt een superleuke groep om mee te werken, altijd lachen achter de bar maar ook serieus op de momenten dat het moet en mijn droom is natuurlijk als dj om zelfs een daar te staan draaien in een zaal waar jullie achter de bar staan.

" title="Rick" alt="Rick">

Wie is aan het woord?

Bart 29 jaar, Floormanager bij The Sand. ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt? 

27-06-09 Bij Paradox in The Sand

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Bij grote feesten was dat de raptap en in The Sand is dat wat ik nu doe super leuk. Zorgen dat elke bar goed loopt, contact met de organisatie, security en de catering. Echt elk evenement weer een hele uitdaging.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Heb voorheen wel eens bij de lockers gestaan... zoooo enorm saai Glimlach Emoticon

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Ik kwam terug van 4 jaartjes Curaçao en had werk nodig. Dus ben ik op internet gaan surfen en tja bij elke zoekopdracht stond toch weer grotefeesten.nl op nummer 1, dus ik dacht: die moet ik hebben. Email gestuurd en 2 dagen later aan het werk!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Het werken op zich, met zn allen keihard werken om iedereen van drinken te voorzien en natuurlijk de gezellige sfeer onderling!!

Wil je nog wat kwijt?

Ik ben met dit werk een beetje met mijn neus in de boter gevallen Emoticon die tong uitsteekt Emoticon . Ik heb hele leuke en interessante mensen leren kennen en ben op plekjes gekomen waar je normaal niet zo makkelijk komt.

Ik heb door het werken bij feesten een hele leuke baan overgehouden bij The Sand, waar we nu keihard aan het werk zijn om The Sand nog beter te maken dan dat ze al was! Karel: Bedankt!!!

" title="Bart" alt="Bart">
Steffen van den Aardweg

Wie is aan het woord?

Steffen, 20 jaar, woon in Lisse. ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn allereerste feest waar ik heb gewerkt was Mysteryland 2008.

Er werd mij eigenlijk pas de avond voor Mysteryland gevraagd of ik het leuk zou vinden om op grote feesten te werken. Juul zei dat hij dringend iemand nodig had, want het was redelijk laat en hij was voor de eerste keer barrunner.

Ik was toen die avond met mijn familie uit Amerika lekker aan het eten in Amsterdam. Ik zei dat ik wel zou willen werken. Ik wist alleen niet hoe laat ik ongeveer thuis zou zijn die avond/nacht. Hij vertelde mij dat hij me s ochtends om 8 uur bij mij thuis op zou halen. Tuurlijk is dat vroeg, maar ja had het er wel voor over om op zo een vet feest als Mysteryland te staan!!

Het enige nadeel was, dat ik pas om 4 uur s nachts thuis was en er dus vrolijk om 7 uur weer uit was, om vervolgens van 8 uur in de ochtend tot 3 uur in de nacht te werken, op een té drukke zomerse dag bij de Dirty Dutch bar.

Ik had mezelf ook totaal niet voorbereid op wat er zou komen. Ik had wel al een aantal dingen mee gekregen van Juul, zo vertelde hij dat ik wat eten, sokken, andere schoenen en eventueel een t-shirt mee moest nemen en dat ik me waardevolle spullen het liefst thuis moest laten liggen.

Ik heb me die dag heel erg vermaakt achter de bar en veel nieuwe vrienden gemaakt, wat ik nu nog steeds doe! Het enige nadeel van deze dag was, dat wij als bar buiten de verschillende areas stonden, zodat het bij ons extra druk zou zijn en  omdat het ook nog eens lekker warm was, er dus ook heel veel water verkocht werd waar de dop vanaf MOEST!! En ik aan het einde van de dag de vellen van me handen af kon halen, omdat ik waarschijnlijk 5000 doppen (voor mijn gevoel) eraf heb moeten draaien!! Verder was het echt een TOP feest!! Dit jaar was ook super!! 

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind alle plekken even leuk om te werken, maar toch vind ik als het druk is schenken of tappen het leukste, omdat ik dan ook nog gezellig kan genieten van de muziek

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik vind werken in de garderobe denk ik helemaal niks, heb het nog nooit gedaan, maar toen ik me jas ging ophangen in de HMH voor X-Qlusive.. zag ik een aantal bekenden staan die ook zeiden dat ze het niks vonden, daardoor lijkt het voor mij ook niks.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Ik ben erachter gekomen via Juul van Grimbergen, helaas heeft hij nu niet zo veel tijd meer ivm zijn studie. Maar door zijn belletje om 12 uur s nachts ben ik bij het oh zo gezellige "De Wit" gekomen! Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten? Mijn leukste herinnering is toch wel DefQon 2009, daar heb ik me zeker vermaakt. Ik had het laatste uurtje pauze, dus ben zelf ook nog even lekker gaan stampen op het beste feest van het jaar!

Wil je nog wat kwijt? In principe wil ik niks kwijt, wil alleen zeggen dat ik het werken op grote feesten nog steeds super vind en dat ik het voorlopig nog wel even blijf doen!!

" title="Steffen" alt="Steffen">
Patricia de PinthWie is aan het woord?

Patricia

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

InQontrol 2007, toen ik nog via de NHTV voor studiepunten achter de bar mocht staan :P Toen was ik al verliefd op het werken achter de bar tijdens een feest! Alleen daar kende ze het principe ‘pauze’ niet! ;) Via de Wit ben ik voor het eerst in 2009 aan het werk gegaan, wederom op InQontrol. We stonden in de hardcore zaal bij Tess en ik vond het wederom fantastisch. Dit moest ik blijven doen! ||INTROTEXT||

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Uitgifte denk ik! Ik houd van het contact met mensen! Kijken naar wat voor mensen er op zo’n feest afkomen en alle leuke gesprekken die je kunt voeren over hoe zij het feest ervaren.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Minst leuk” is goed beschreven want wat is er nu niet leuk aan het werken op zo’n feest. Maarrr.. na X-Qlusive Holland mag ik hier toch wel ‘garderobe’ neerzetten. Net als de bezoekers kom ik stiekem toch nog altijd voor de muziek, de dj’s en de show mede te beleven en dat mis je allemaal als je tussen de jassen staat.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Na zeker 5x solliciteren via de site www.grotefeesten.nl zonder enige reactie heb ik gewoon naar de Wit gemaild bij wie ik moest zijn om achter de bar te werken ;) De aanhouder wint altijd he :P

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Ieder feest zijn eigen hoogtepunt. Op Inqontrol stond ik in mijn favoriete zaal, op Nightmare Outdoor waren de Fransen erg gezellig, Mysteryland was in een woord geweldig door de lasers in de regen en X-Qlusive Holland was fantastisch door alle verklede mensen.

Maar als ik terugkijk op de feesten van 2009 vond ik het niet-veel voorkomende feit dat ik op Dominator het laatste uur pauze had het leukste! Samen met Mariska ben ik het laatste uur helemaal losgegaan op de afsluiter! Heerlijk!

Wil je nog wat kwijt?

Chapeau voor de mensen die niet van hardstyle, hardcore houden en toch komen werken. Dat zou ik denk ik niet kunnen ;) Tenzij het weer Nederlandstalige muziek met een hoog ‘lalala’ gehalte is.

Ow ja...Busvervoer vanuit Brabant zou ook relax zijn ;)

Verslagen geschreven:

13/10/09 Werken X-Qlusive Holland

" title="Patricia" alt="Patricia">
Maarten Sipman
Wie is aan het woord?

Maarten ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was Decibel 2008. Echt een topfeestje. Ik stond bij 1992 is 4 you bij een gezellige bar. Het weer was helemaal top en de mensen voor de bar waren echt gaaf.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Dat is zeker vooraan, bij uitgifte. Het is leuk om te zien hoeveel verschillende mensen er op zon feest afkomen. Ook raak je vaak in gesprek met de gekste mensen. Ook is het lekker als je ziet dat de rij voor je bar steeds kleiner wordt, dan weet je dat je bijna zelf kan meefeesten achter de bar.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Tot nu toe bevalt alles wel goed, maar als ik wat moest kiezen, dan zou ik toch achter de tap zeggen. Dat is niet omdat het niet leuk is, maar dat kan ik gewoon nog niet zo goed.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Ik werd opgebeld door mijn moeder, want een collega haar dochter had mensen nodig om te werken op Decibel de volgende dag. Die collega was de moeder van Jennifer Doezie, die jullie ongetwijfeld wel een keer gezien hebben. Van het een kwam het ander en voor ik het wist zat ik in de bus naar de Beekse Bergen. Dus echt zon via-via-via-verhaal.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Ik heb nog nooit mensen zó los zien gaan als op Dirty Dutch 2008 en Decibel 2009, zowel voor als achter de bar. Dat was echt zo vet en dan vergeet je ook gewoon even hoe moe je benen ook alweer zijn en blijf je kijken of doe je gezellig mee!

Wil je nog wat kwijt?

Werken voor De Wit is gewoon top!
En je viert eigenlijk twee feestjes, voor en achter de bar.
Ook even een olé olé voor Karel en Twan.
Genoeg gebillenlikt? Oké!

Tot het volgende feest!:-)
Leuk dat ik hieraan mocht meewerken!

" title="Maarten" alt="Maarten">
Jasper Nol
Wie is aan het woord?

Jasper ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn 1e feest(je) was Decibel Outdoor 2007. (Wat een TOP feest)

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik ben begonnen bij Frank R, daar heb ik het geleerd om het zo maar te zeggen. Ik vind eigenlijk iedere plek wel ok om te staan, ’t is net wat je er zelf van maakt!

Tappen is leuk om dat je alle tijd hebt om rond te kijken, mensen te kijken, alles in de gaten te houden en ondertussen ook nog een knap biertje neer zetten!

Schenker is ook een leuke plek achter de bar, je moet zelf je voorraad in de gaten houden en op tijd door geven als er iets bijna op is.

Verkoop is ook een hele leuke plek om te werken om dat als jij laat zien dat je hard aan het werk bent de lui die aan de bar staan het helemaal niet zo erg vinden om even te wachten en als je vriendelijk doet tegen iedereen kan je af en toe ook nog wel een grapje maken. Dit word altijd wel goed ontvangen.

Ook is het verkopen gewoon simpelweg leuk om dat je met allerlei verschillende soort mensen te maken krijgt zo wel verschillende afkomsten (Nederlands, Duits, Belgisch, Frans, Engels) als mensen waar je gewoon al aan het uiterlijk kan zien hoe of dat ze reageren en hoe ze zijn.

Maar runnen vind ik toch echt het leukste om te doen, gewoon om dat je de verantwoording krijgt over een aantal personeelsleden en een hele bar. Vervolgens moet je alles zelf coördineren. En dit ligt wel in mijn straatje. Ik vind het leuk om een ‘’sleutel functie’’ te hebben.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Toch wel het schenken dan. Heb ik niet echt een duidelijke verklaring voor maar dat ligt mij gewoon het minste.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Mijn 1e keer werken was dus op Decibel Outdoor, ik hoorde pas de avond er voor dat er bij Frank achter de bar nog mensen nodig waren en kreeg een belletje of ik me plannen voor de volgende dag wou afzeggen.

Ik heb meteen gezegd dat ik mee zou gaan ook al had ik wel leuke dingen in de planning staan maar heb uiteindelijk geen moment spijt gehad dat ik mee ben gegaan.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Ja, toch echt wel mijn 1e feestje Decibel dit heeft zo’n in druk achtergelaten en nog kan ik me die dag heel goed herinneren. Ik stond bij frank maar werd om ’n uurtje of 5 overgeplaatst naar een andere bar die op z’n gat lag vanwege de drukte, bij die bar heb ik de rest van de avond gestaan max gewerkt (in de verkoop).

Ik sta ook op de DVD van dat jaar Decibel, vol in beeld als er een shot van de bar wordt gemaakt ; ).

Wil je nog wat kwijt?

Neu, niet echt alleen dat ik nog nooit met tegenzin naar een feest ben gegaan en dat dit ook zeker komt door de leuke collega’s waar ik mee werk!

Dit werk doen we met z’n alle en als iedereen goed op elkaar is afgestemd en ’t loopt als een geoliede machine dat het werk dan twee keer zo leuk is en ook twee keer zo snel gaat!

" title="Jasper" alt="Jasper">
Sylvia Folgers
Wie is aan het woord?

Sylvia ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Ik ben nog niet zo heel lang aan het werk via grotefeesten.nl. Mijn eerste feest was echter wel een fantastische binnenkomer, namelijk Trance Energy in de jaarbeurshallen te Utrecht. Dat was op 7 maart 09.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind het leuk om voor te staan, want op die plek heb je het meeste contact met de bezoekers en het geeft me een kick om mensen zo snel mogelijk te helpen. Verder vind ik het ook prima om achter te staan, vooral in de late uurtjes is dat soms wel prettig. ;)

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Och, er is niet echt een plek dat ik niet leuk vind, maar als ik iets moet noemen dat ik minder leuk vind, dan is dat het afbreken van de bar aan het einde van je dienst…  Oh ja, zes uur lang doppen van flesjes draaien is ook niet mijn favoriete bezigheid.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via Tess, een collega van mij die ook bij de Heineken Music Hall werkt.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Ik moet altijd heel hard lachen om die dronken hardcoregasten. Behalve als ze over de bar heen kotsen, haha. En Defqon.1 vond ik ook een bijzonder mooi festival op een geweldige locatie.  (Almere Strand)

Wil je nog wat kwijt?

JA!  Ten eerste moet echt wat anders verzonnen worden voor die draaidoppen zodat ik mijn poezelige handjes ook de rest van de week nog kan gebruiken en ten tweede zou ik het ook erg leuk vinden om op feesten of festivals te werken waar echt goede muziek gespeeld wordt! Hehe, geen DJ-meuk maar gewoon lekkere old skool rock’n roll!  Gitaarmuziek! *woehoe* Rock the rebel, Metal the devil! *yeah*

" title="Sylvia" alt="Sylvia">
Theo de GraafWie is aan het woord?          

Theo aka Malle Wampie aka Kale ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

In Qontrol in de Rai Amsterdam, april 2004.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik ben een man van uitersten. Enerzijds wil ik graag verantwoordelijkheid door barrunner te zijn en iedereen efficiënt aan te sturen zodat ik daarna zelf lekker kan ontspannen en tijd heb voor heb voor het sociale gedeelte van het werk.

Anderzijds ben ik graag de sjouwknaap ; de schakel tussen het uitvoerende personeel en de barrunner. Zodat ik bij beide partijen in de gratie val

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

De hele dag klanten helpen. Mijn hersens die denken hoogbegaaft te zijn kunnen in de loop van de werkdag plots niet meer basisschool hoofdrekenen zoals 3 bier(x1) + 1 red bull (x1.5) + 2 water(x2) +4 baco(x3) = 20.5 munt.

Ik heb afwisseling nodig. Als je telkens op 1 plek staat begint het op productiewerk te lijken terwijl er behalve in de porno geen leukere studenten bijbaan is dan werken bij Karels bar!

Wil je nog wat kwijt?

Al het personeel dat snel carriere wil maken achter de bar hier een nuttige tip: voor je begint zorg dat je op de hoogte bent van de spelregels. Mocht je toch op een probleem stuiten, probeer dan de oorzaak te achterhalen en mogelijke oplossingen te bedenken.

Weet je het dan nog niet ga dan in overleg met een meer ervaren collega of raadpleeg je barhoofd. Doe je iets fout, geeft niet maar probeer er iets van te leren. Beter een verkeerde beslissing dan geen beslissing!

" title="Theo" alt="Theo">
evenement van de Wit.  ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Maart 2009 op Trance Energie.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind het leuk om te lopen, de feestbeesten te helpen aan de bar. Je maakt er zoveel mee. En je bent altijd in contact met mensen.

Qua muziek vond ik knock out super. Het ging er lekker hard aan toe., he Karel :)?

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Het sjouw werk. Dat is niet voor mij weggelegd. Ik til al veel bij mijn full time been, daarom vermijd ik het in het weekend liever.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Ik ging voorheen veel naar feesten. Op een dag dacht ik hm ik kan net zo goed werken op een feest : feesten, kleinigheidje verdienen, gezelligheid en de volgende ochtend zonder kater wakker worden. Ik ben een beetje op google gaan rond surfen en kwam toen op grotefeesten.nl. Samen met 2 vriendinnen, Amber en Kim hebben we een mailtje gestuurd!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Elk feest maak je wel weer wat mee.

Wil je nog wat kwijt?

Ik wil nog even zeggen dat ik het super leuk vind om te werken bij de Wit. We krijgen nu een beetje een vast team en dat maakt het nog gezelliger. Het belangrijkste is dat iedereen werkt met plezier en volgens mij lukt dat aardig. Het is dan wel hard werken, toch geniet ik elke keer weer!

" title="Joyce" alt="Joyce">
Eline Platte

Wie is aan het woord?

Eline ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Het eerste feest waar ik ooit gewerkt heb voor De Wit was Flockers in 2007.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Het maakt mij eigenlijk niet uit waar ik moet werken. Ik vind voor en achter allebei leuk om te doen, zolang het achter de bar maar gewoon gezellig is!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Het minst leuke vind ik toch wel de zalen waar weinig te beleven is. De plek waar ik moet werken achter bar maakt me niet uit, met mijn collega’s heb ik het altijd gezellig en naar mijn zin!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Ik ben bij De Wit gekomen via Hana! Die wist dat het mij wel leuk leek om bij de grote feesten achter de bar te werken, dus die heeft mij een Twan geleverd haha! En tot nu toe is het altijd goed bevallen. We gaan er voorlopig nog wel mee door denk ik zo!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Hmm, om er één leukste uit te kiezen vind ik moeilijk!

Wil je nog wat kwijt?

Na 2 jaar heb ik het nog altijd naar mijn zin achter de bar bij De Wit! Én ik ben het zeker eens met de uitspraak van Michelle: “Twan, Bas en Karel zijn ‘mijn’ TOP Barrunners, en blijf maar lekker zo doorgaan! Jullie doen het geweldig!”

" title="Eline" alt="Eline">
Erik Heun
Wie is aan het woord?

Erik, 38 jaar, wonende in Eenum , klein dorpje in Groningen. Doordeweeks werkzaam in een groente en fruitgroothandel en sweekends achter de bar in Simplon in Groningen en diverse evenementen in Groningen en bij De Wit Events. ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was op de drukste Dance Valley ooit, in 2001 dacht ik. daarna pas weer op Dance Valley in 2007.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Qua muziek, Dance Valley, Mysteryland en Trance Energy.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Qua werkplek, het liefst voor bij de uitgifte, maar als barrunner is dat dan weer niet zo handig.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Via vrienden van mij, die dat ook deden in 2001. helaas na die ene drukke Dance Valley wou toen niemand van die groep dit toen weer doen. Ik zelf werkte in die tussentijd ook veel in een eetcafe, dus had er toen ook niet echt tijd meer voor.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Op loveland, toen achter onze bar ook de artiesten ingang was, en we dus ook in contact kwamen met de djs. vooral Willy Wartal was steeds bij ons. Hij at toen wel 3 broodjes fricandel van mijn mensen op. Verder heb ik van elk feest wel leuke herinneringen. tja helaas ook wel es wat nare dingen.

Wil je nog wat kwijt?

Ik wilde eigenlijk rustig aan gaan doen met werken, maar ik vind het te leuk om ermee te stoppen. (al mijn werk bij elkaar is best zwaar eigenlijk).

Verslagen geschreven door Erik Heun:

Werken op Full on Ferry 2009

Verslag best of Both Worlds

" title="Erik" alt="Erik">
Juul

Wie is er aan het woord?

Ik ben Juul, 22 jaar en studeer communicatie.

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn eerste feest was zomer 2008 op Dance Valley.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Het liefst waar het het hardst nodig is, vaak is dat waar de meeste vrouwen zijn - achter of aan de bar.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Deze plek ben ik nog niet tegen gekomen, want overal waar ik tot noch toe gewerkt heb was er feest en gezelligheid. Dit heb je natuurlijk wel helemaal zelf in de hand ;-)

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Een collega in Haarlem vroeg mij mee naar Dance Valley, dit leek mij een leuke ervaring omdat ik nog nooit bij zon groot feest was geweest (ik had zelfs nog nooit achter de bar gewerkt). Nu ik 1 jaar verder ben, werk ik nog steeds graag op deze feesten. Niet een feest is het zelfde, waardoor ieder weekend weer leuke herinneringen met zich meebrengt!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Dat was op Mysteryland 2008. Het grootste feest waar ik gewerkt heb, waarbij ik een kleine maar drukke bar beheerde. Het was mijn eerste keer als bar-runner, maar heb volop genoten van het laatste barpersoneel regelen - tot aan de tenten opruimen. Dit was een hele uitdaging, die een hoop creativiteit en flexibiliteit vroeg omdat het altijd anders loopt dan verwacht :)

Wil je nog wat kwijt?

Als je zin hebt in een goed feest of eens wat anders wilt proberen dan kranten lopen, probeer het eens achter de bar!

" title="Juul" alt="Juul">
Tess BrantleyWie is aan het woord?

Da Slam-Master  Dr.Tess Brantley ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dance Valley 2008 was my first entrance at da De Wits crew!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Hard 2 tell, but da most funny place 2 be behind da bar must be behind da lovely Bar-Ladies we have haha!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Thats an easy 1: behind da ugly Bar-boys! Does that make sense, I think so, bad view!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

I started because mr. Alex Smit requested crew members on hyves, and so I ended up with his brother Peter who invited us for Dance Valley.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Memorable moments, there R many! At every new event there R highlights of pleasure, so its hard 2 select which moment was da funniest!

Wil je nog wat kwijt?

I dont want 2 loose anything at all Karel, who gave U that impression? See ya all at da Next Party, ciao!

" title="Tess" alt="Tess">
Nijmegen en op moment van schrijven 22 lentes jong. Werk doordeweeks als webontwikkelaar, en in de nachtelijke uurtjes in de horeca. ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

In juli 2006 stond ik voor het eerst achter de evenementenbar op Extrema Outdoor. Later kwamen daar feestjes in de ArenA, Gelredome en Beursgebouw, discotheken, en festivals als Lowlands en Emporium bij. Voor De Wit was mijn eerste party tijdens new years eve 2007, op Sensation White in Düsseldorf, achter Twans barretje. Dat beviel perfect, als van Dongens onder elkaar ;)

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Qua muziekstijl sta ik het liefste op de hardcore events. Qua barplek beman ik net als de rest het liefste de uitgifte, omdat je dan kunt lachen met je gasten en nog wat nieuwe mensen leert kennen als het meezit. Maar om lekker te kunnen zweten is runner ook wel wat omdat je dan zelf het beste overzicht hebt en ervoor zorgt dat de rest optimaal kan werken.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Achter de bar is de plek van de schenker degene die ik het liefst vermijd. Kwestie van handen stukdraaien op dopjes en nagels kwijtraken aan bacardi blikjes... ;)

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Heb op Nightmare in Rotterdam veel lol gehad met een Schot die speciaal voor het feest naar Nederland was afgereisd. Hij geilde zonder schromen op een van de leuke blondines achter mijn barretje, bleef maar doorgaan over hoe geweldig onze partys waren en wou me tevergeefs geld toestoppen als fooi omdat hij zo blij was met het gesprek. En dat allemaal in een zwaar haast onverstaanbaar accent, haha....

Wil je nog wat kwijt?

Ik wil natuurlijk de groetjes doen aan alle kijkers thuis, en wie weet zie ik je nog eens op een feestje! Voor of achter de bar.

" title="Rens" alt="Rens">
Q-Base 2008.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind het allemaal leuk. Als ik moest kiezen zou ik het liefst bij afgeven staan, omdat je dan een beetje met de bezoekers kan kleppen en je wat meer van het feest mee maakt.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Heb ik niet! Ik vind t allemaal even chill.

Wil je nog wat kwijt?

De Wit is de bom, hoop dat ik er nog lang kan werken! Shout out to Yoram en Karel!

" title="Marnix" alt="Marnix">
"De Wit Party" was Mysteryland 2008, een heerlijk druk en beetje chaotisch feest!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik denk vooraan, omdat je daar lekker met de feestgangers kan lachen! Het is gewoon een plek die nooit saai word, omdat ieder feest weer andere mensen met zich mee brengt.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik heb niet echt een plek die ik minder leuk vind (Met uitzondering van garderobe :P). Dit omdat als je achter staat je lekker kan kleppe met je colegas, en die zijn stuk voor stuk gezellig! Ook kan je daar heerlijk genieten van de muziek, en af en toe stiekum even uit je plaat gaan ;)

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Daar vraag je me wat! er zijn zoveel leuke dingen: Klanten die beetje de weg kwijt zijn, Colegas die weer eens maf doen of het feit dat je lekker kan feeste op de feesten die jij wilt!

Wil je nog wat kwijt?

Dat elke avond bij de wit een top avond is! Ook vind ik de Crew echt top, prachtige dames(!) en te gezellige heren. Moet marnix ff bedanke dat ie het elke avond met me uithoud. Ook echt relax is dat je gewoon je vrienden kan mee nemen, daar word het werk alleen maar leuker door! Kijk Uit naar Loveland Festival!
 

" title="Yoram " alt="Yoram ">
Loveland, Stoperaplein)

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Sta het liefst vooraan! Vind het ontzettend leuk om al die vrolijke mensen zo snel mogelijk te helpen. Wil wel echt persoonlijk contact met de bezoekers hebben, anders vind ik het niet leuk.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Voorschenken en tappen (achter staan dus) doe ik liever niet. Gewoon omdat ik dan het contact met de bezoekers van het feest mis en omdat ik de werkzaamheden dan te saai vind.

Wil je nog wat kwijt?

Ben heel erg blij dat Twan me in 2006 heeft gevraagd om eens mee te gaan. Was meteen verkocht! en doe het tot op de dag van vandaag (ondanks mijn drukke fulltime baan) met heel veel plezier!

" title="Nicolien" alt="Nicolien">
Wie is aan het woord?

Nikie, ik ben 20 jaar, kom uit Arnhem en ben nu 2ejaars student aan de universiteit in Tilburg!

Ik hou van veel gezelligheid en lekker uitbrakken na een mooie nacht feest of werken op mooie feesten ;).

Naast studeren werk ik op feesten en voor Red Bull wat natuurlijk ook supermooi is! ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Het eerste feest waar ik gewerkt heb was in juli 3714192904, bij Ground Zero festival in Apeldoorn.

Niet helemaal mijn feest, ik ben meer een hardstyle dan hardcore en terror fan, maar het was zeker mooi genoeg om vaker te werken!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik sta het liefst bij de uitgifte, je bent in contact met die duizenden verschillende feestgangers en ziet hoe die mensen naar mate de avond vordert genieten en onwaarschijnlijk hard van de kaart zijn, schitterend!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ach, ik heb niet echt iets wat ik niet leuk vind; bijvullen is niet zon pretje, maar meestal doen de mannen dat wel!

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

In Arnhem heb ik achter de bar gewerkt bij een aantal events, en dat beviel me wel aardig.

Als a resultaat ben ik gaan zoeken op internet naar wie nou eigenlijk de barren runnen bij de grotere events, en zo vond ik de oppermachtige barrunner Karellll!

Haha, en toen heb ik maar gesolliciteerd via deze site en sindsdien heb ik al aardig wat mooie feestjes meegemaakt!

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Onlangs was in de Heineken Music Hall X-Qlusive Holland. dat was echt KONINGS! Hulde aan de organisatoren van dat feest, want het was gewoon helemaal top!

We waren uiteraard aan het werk, maar we zijn met het (altijd gezellige) barpersoneel helemaal los gegaan en de nacht was eigenlijk gewoon te kort.

Dat is een herinnering die voorlopig nog wel even zal blijven hangen!!

Wil je nog wat kwijt?

Het is gewoon prachtig; je staat op de beste feesten, soms moet je keihard bikkelen, en soms kun je gewoon helemaal los met zn allen, maar als de sfeer goed is kan de nacht niet meer stuk!

" title="Nikie" alt="Nikie">
Wie is aan het woord?

Ik ben roos , 20 jaar en studeer small business..  ||INTROTEXT||

Naast het studeren huppel ik wat rond op feestjes en werk ik voor ongeveer 10 verschillende werkgevers, maar moet ik toegeven dat ik toch wel het liefst voor/met de persoon werk die deze enige website beheerd.

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Zon boefje als ik ben, werkte ik voor het eerst op een feest toen ik nog 17 jaar was. Ik werd gevraagd voor Dance Valley 2006.

Het was best grappig toen ik voor het eerst ging werken. Ik had er totaal iets anders van verwacht. Ik was nog nooit naar zon groot festival geweest, dus wist niet precies wat me stond te wachten.

Ja, je moet hard kunnen werken werd me gezegd.. uhh ja dat kan ik wel!

Ik werkte in een strandtent en daar liep ik dan meestal in een rokje of kort broekje als het warm weer was.

De eerste keer op Dance Valley was het ook zulk warm weer en dacht ik dat ik lekker in de zon achter een bar zou staan.

Nietsvermoedend kom ik aan op de afgesproken plaats waar ik aan kwam lopen met mn vriendin en beide waren we gekleed in een enig rokje.

Je zag iedereen echt denken: En wie zijn die trutjes? De opmerking "lekker rokkie hoor" hoorde ik ergens vliegen. In het begin dacht ik: Oei.. dit gaat niet zo leuk worden als ik dacht.

Aangekomen op het feest hoorde ik ook nog dat we in een hardcorezaal zouden staan... die muziek kende ik totaal niet en dacht gelijk aan crackjunkies en enge gabberende personen en vooral vreselijke muziek!

Ik deed mijn oordoppen in en ging aan het werk.

Maar mijn eerste gedachte was so wrong.

Hardcore vond ik eigenlijk wel grappige muziek en dat van die crackjunkies was ook onzin.

Dat rokje gaf alleen maar een verkeerd beeld van mij bij de rest van de barmensen. En alle barpeople waren ook toppertjes.

Na het feest was ik helemaal hyper, ik vond het zooo leuk!

Na Dance Valley was ik zelf nog de stad in gegaan om lekker te feesten.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Het liefst ben ik toiletjuffrouw, maar daar stellen ze helaas hoge eisen aan.

Achter de bar vind ik ook erg leuk om te doen en sta dan denk ik het liefst bij het uitgeven.

Je bent dan het meest in contact met alle knallers en dat vind ik altijd wel leuk. Het is meestal druk en de tijd gaat dan lekker snel.

Daarnaast heb je zelf in de hand hoe vlot het verloopt en dat is wel relaxt. Maar bij het schenken heb je net wat meer contact met je collegaatjes en dat is natuurlijk ook erg gezellig.

Eigenlijk maakt het me helemaal niets uit, zolang ik maar niet wordt opgesloten in de koelcontainer.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Het minst leuk om te werken vind ik in de bus.

Aan het einde van het feest moet altijd iemand de bus opruimen en als je dat eenmaal bent "de buscleaner" dan kom je daar niet meer vanaf. Kauwgom krabben enzo.

Ergens voel ik me ook wel weer vereerd.

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Vroeger had ik vaak dates met Steven, hij kwam zo nu en dan ook bij ons thuis enzo.

Hij vroeg me toentertijd voor Dance Valley.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Ja, genoeg leuke herinneringen. Alleen maar bijna! Maar de leukste is toch wel dat ik dikke vrienden was geworden met een gabber die Lucinda heet.

Wil je nog wat kwijt?

Achter de bar staan is erg leuk, maar voor de bar staan is ook niet verkeerd:D

Heb je nog nooit op een groot feest gewerkt omdat je denkt dat de muziek niet jou sijl is, zou ik het toch doen.

Misschien vind je de muziek zelfs wel heel leuk en als je hard werkt hoor je die muziek toch maar half. Daarnaast zijn er altijd gruwelijke lasershows en ontmoet je veel leuke mensen.

Ook word je gratis opgeleid tot rekenwonder omdat je supersnel moet rekenen hoeveel 3 bier + 6 Smirnoff + 2 cola en een bouillonnetje kost.
 
Enjoy life;)

" title="Roos" alt="Roos">
NHTV bij De Wit ben gekomen! En sinds Qlimax ben ik gewoon verslaafd aan de feestjes geworden! Het is altijd gezellig, je mag gewoon vrienden/innen meenemen maar je leert ook heel snel nieuwe mensen kennen wat super gezellig is!

Twan, Bas en Karel zijn ‘mijn’ TOP Barrunners, en blijf maar lekker zo doorgaan! Jullie doen het geweldig!

P.S  Als er je eenmaal aan begint is stoppen heel moeilijk, het werkt verslavend! ;)

" title="Michelle" alt="Michelle">
Marit Baayens

Wie is aan het woord?

Marit ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

vorrig jaar in het fashion center amsterdam

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

heb eigenlijk geen favoriete plek voor is het gezellig omdat je met al die feestgangers

aan t kletsen bent, en achter is ook leuk omdat je dan gewoon lekker bezig bent!!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

---

Wil je nog wat kwijt?

 cu next time;)

" title="Marit" alt="Marit">
Hanneke van Gemert
Wie is aan het woord?

Hanneke van Gemert ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was Sensation White, 31 december 2007 in Düsseldorf. Dat was echt een mooi feest, alleen kregen wij er niet veel van mee aangezien wij in de hal moesten werken. En het was ook nog eens superdruk waardoor we maar 1 uur de tijd gehad hebben om echt van het feest te kunnen genieten. Maar ik vond het geweldig!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind het leuk om voor te staan als het nog rustig is.. Dan kun je nog gezellig ouwehoeren met de raarste mensen.. Maar als het drukker wordt ga ik liever achter staan en schenken.

Ik vind het dan leuk om ervoor te zorgen dat alles op tijd aangevuld is en ondertussen kan ik dan ook nog eens genieten van het feest, de mensen en mijn leuke collegas.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

De garderobe in HMH vond ik helemaal niks! Maar dat was gelukkig maar eenmalig. Tappen doe ik ook liever niet omdat ik het niet zo goed kan en mijn buik dan helemaal nat wordt! Haha. Dat laat ik maar aan de beste over..

Hoe ben je achter de bar gekomen op Grote Feesten?

Mijn lieve vriendin Michelle had mij gevraagd of ik zin had om tijdens oud en nieuw bij Sensation White te werken. Daar zei ik natuurlijk meteen JA tegen! Ik had altijd al een keer naar Sensation White gewild!

Helaas mochten we toen niet in de zaal werken dus draaide het alleen maar om het werken achter de bar. Dat heb ik als superleuk ervaren en sindsdien ben ik een trouwe werknemer geworden.

Wat is je leukste herinnering van het werken op feesten?

Voor mij is DefQon.1 2008 er uitgesprongen! Dat was echt het mooiste feest ooit! We stonden mainstage met de beste DJs en de vetste muziek! De mensen waren erg relaxt ook al was het erg druk en moesten ze lang wachten! Dat was gewoon een superdagje!

Wil je nog wat kwijt?

Ik wil mijn lieve vriendin Michelle Klievink erg bedanken dat ze meteen aan mij dacht toen ze iemand mocht meenemen. Door haar heb ik nu een chille bijbaan en kan ik lekker genieten op allerlei evenementen. Karel en Twan zijn relaxte barrunners die me gelukkig nog steeds mee willen hebben op de feesten en waar ik ook veel lol mee kan hebben op zn tijd!

Last but not least: volgende week heeft mijn chick eindelijk een keer haar eigen bar @ Mysteryland en ik heb er heel veel zin in!! you can do it honey!
 

" title="Hanneke" alt="Hanneke">
Mariska Crezee

Wie is aan het woord?

Mariska

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Ground Zero 07-07-07

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

ik vind schenken het leukst om te doen, ik vind zelf dat ik daar het beste in ben. Je bent gewoon lekker bezig, kan nog van de muziek genieten en de mensen aan de bar bekijken.

Wil je nog wat kwijt?

We hebben altijd wel lol achter de bar, elk feest is weer super.

" title="Mariska" alt="Mariska">

Wie is aan het woord?

Kim ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Q-Base, 10 september 2005. Ik was na afloop totaal naar de klote maar ik vond het geweldig!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Schenken en tappen. Dan heb je tussendoor wat vaker de gelegenheid om zelf ook van de muziek te genieten en te zien hoe de mensen in de zaal los gaan!  

Wil je nog wat kwijt?

Party on!!!

" title="Kim" alt="Kim">
Nicole Joosten

Wie is aan het woord?

Nicole  ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mysteryland augustus 2006

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Tappen & schenken, dan kan je leuk de mensen bekijken die aan de bar komen en ik vind het leuk om dingen te doen die ik goed kan.

Wil je nog wat kwijt?

Het is altijd gezellig met Karel achter de bar! Maakt niet uit wat voor feessie het is. :)

" title="Nicole " alt="Nicole ">
Yahya Bouassal

Wie is aan het woord?

Yahya ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt

Sorry man, dat ben ik vergeten. Het was ergens in 2848, dat weet ik nog wel, maar ik kan me de plaats niet eens meer herinneren!! Het was in ieder geval niet om de hoek! 

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

VOORAAN!!! Ik vind het leuk om in contact te zijn met de partygangers! Je krijgt soms verhalen te horen, echt leuk! In het begin was het ERG moeilijk, vooral bestellingen met 6 verschillende drankjes, en dan ook nog eens berekenen hoeveel het allemaal bij elkaar wordt! Maar naar verloop van tijd heb je dat ook onder de knie! 

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Hmm…. Het is niet zozeer de plek, maar het moment! Het vervelendste is wanneer we aan het eind van de avond, in het begin van de ochtend, de bar moeten strippen! Al die kabels, al die buffetten! Sochtends ben je gaar! Dan kan dat me gestolen worden! ;-) 

Wil je nog wat kwijt?

Om Elanie aan te halen: “We hebben een topclubie!!”. We vullen elkaar goed aan, we hebben het naar onze zin, en daarmee heeft de klant het naar zijn zin, en dat draagt weer bij aan een geslaagde feestavond!

" title="Yahya" alt="Yahya">
www.grotefeesten.nl/personeelsinstructie.aspxAndre Glasbergen

Wie is aan het woord?

Andre  ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dancevalley 2002, op HQ veld

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Achter de bar op van die grote feesten :P Wat ik leuk vind om te doen is Schenker, of shouwer. Maar t liefst ben ik barrunner, khelp graag alle mensen die achter de bar werken om der een goed geheel van te maken. Zodat t netjes is, mensen goed geholpen worden. Maar ook dat de mensen die nieuwe zijn zich vermaken, en het leuk vinden om te doen.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Tis niet zo zeer dat ik iets niet leuk vind aan het werk. Maar ksta niet graag vooran. Je kunt daar slecht overzicht houden over de bar, en bent altijd wel druk bezig, en als je iemand zn vraag wil beantwoorden lukt dat daar niet altijd zo goed.

Wil je nog wat kwijt?

Biertje?

" title="Andre" alt="Andre">
Sandrine Berrez

Wie is aan het woord?

Sandrine ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Qlimax 2004

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Achter! Daar kan je lekker afwisselende dingen doen en heb je veel contact met je collegas. Vooraan vind ik voor de afwisseling ook leuk. Verder vind ik de kleinere feestjes erg gezellig (Monnickendam!) , maar buiten staan met uitzicht op een mooi festivalterrein vind ik toch het leukst!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik kan me wel eens irriteren aan bepaalde mensen die aan je bar komen, en daarom vind ik vooraan staan de minst leuke plek.

Wil je nog wat kwijt?

Heb altijd weer zin om te werken. Dit is vooral te danken aan de leuke groep en aan een erg relaxte barrunner ;-) !

" title="Sandrine" alt="Sandrine">
Thomas Praal

Wie is aan het woord?

Thomas ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Uhm, dat zal ik niet snel vergeten, dat was Decibel Outdoor 28- 08- 2004. Ik hoorde op vrijdagmiddag toen ik patat aan het bakken was bij de Smullers :D dat er telefoon was en of ik de volgende dag achter de bar wilde werken....Nou mijn antwoord was duidelijk, JA natuurlijk...:D

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ach, ik ben de moeilijkste niet, het maakt mij niet zoveel uit, ik ben aanwezig op een groot feest, ik werk en ik verdien er geld mee.... Wat wil je nou nog meer. Het is gewoon top, waar je ook staat...( P. S. Alleen als de garderobe niet in de zaal is, kan het vervelend zijn ;-) )

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Pff, zoals in de vorige vraag, ik ben de moeilijkste niet, als het maar gezellig is met gezellige mensen met lekkere muziek vind ik het allang goed :D

Wil je nog wat kwijt?

HARDCORE 4 LIFE
Q-DANCE... REPRESENTING THE HARDER STYLES IN DANCE MUSIC......
Ach dit zegt genoeg denk, voor mij geen andere muziek...
En verder nog, we hebben een topgroepie en ik hoop nog vele feesten met jullie allemaal samen te mogen werken, het is elke keer weer een waar genoegen om met zulke gezellig barmensen te werken, laten we er een leuk stampjaartje van maken in 2005 :D:D:D:D

" title="Thomas" alt="Thomas">
Wie is aan het woord? 

Ragna ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Q-base 2004

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik sta vaak voor, contact met de mensen vind ik leuk! Ik heb verder niet echt voorkeur, achter staan vind ik ook leuk. Waar ik nodig ben kan je me neerzetten.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vermaak me overal wel!

Welke plek vindt je het minst leuk om te werken en waarom?

Dat het gewoon onwijs leuk werk is! Ik vind ook echt dat we een super leuke groep hebben en ik hoop nog veel feesten met jullie te mogen werken!

" title="Ragna" alt="Ragna">
Priscilla Van der Tas

Wie is aan het woord?

Priscilla, a.k.a Prip

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was Mysteryland 33751, via een vriendin. Alleen werd ik niet aan haar bar geplaatst, waardoor ik heel veel nieuwe mensen heb leren kennen!

Maar ik vond het meteen helemaal geweldig, en wilde het zeker vaker doen! ||INTROTEXT||

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Alles heeft wel iets, grote evenementen zijn altijd heel gezellig, maar kleinere evenementen, zoals de Red Bull Air Race (die over het algemeen rustig was) kunnen ook erg leuk zijn. Ik vind het leukst om achter de schenk te staan, omdat je dan een beetje overzicht hebt, ook nog kan genieten van het feest :)

Wil je nog wat kwijt?

Op naar het volgende feest!

" title="Priscilla" alt="Priscilla">
Suzanne Bovee

Wie is aan het woord?

Suzanne ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

De zaterdag van Mystery land 2005. Het was een echt een top feest en ik heb geen moment stil gestaan! En dan bedoel ik niet alleen t werken maar uiteraard ook t feesten zelf!! ;)

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Voornamelijk t schenken en tappen, dan heb je tussendoor ook nog tijd om even van de muziek te genieten. Maar natuurlijk het helpen van de party animals hoort er ook bij dus zo nu en dan naar voren om te helpen: helemaal top!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Voorraad bijvullen, ik geef de bijvullers echt een applaus want het is sjouwen met al die flessen,fusten etc. Je moet flinke spierballen hebben en ja of ik die heb .......

Wil je nog wat kwijt?

Ja, ik wil graag de groetjes doen aan al mijn vrienden...;) Neeh bij Karel is het hard werken maar echt één groot feest. Dus een aanrader en ik hoop dat ik nog vele jaartjes lid mag blijven van deze club!!

" title="Suzanne" alt="Suzanne">
Hans Dekker

Wie is aan het woord?

Hans ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

De exacte datum weet ik niet meer. Het was een feest in Lelystad, iets met de heropening van Bataviastad. Het was niet echt een superdruk feest. Hoofdatractie was Gerard Joling, dat verklaart misschien het geringe publiek. Zoals bijna iedereen moest ik bij het eerste feest ook voor beginnen, wat opzich wel grappig was, alleen maar mensen die bier willen.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik ben het liefst bezig met tappen, schenken of bijvullen. Tappen is leuk, omdat je elk biertje weer perfect wil tappen. Schenken is ook wel prima, telkens alles klaar hebben staan voor de lopers is wel een uitdaging. Het bijvullen is ook mooi werk, kijken wat er nodig is, sjouwen, heb ik geen problemen mee.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Het minst graag sta ik voor, omdat je de helft van de tijd afvraagt wat die mensen nou eigenlijk willen :P.

Wil je nog wat kwijt?

Werken bij Karel is vermakelijk. Je werkt met leuke mensen en komt op heel veel verschillende feesten waar velen jaloers van worden. Ik hoop dat ik nog wat jaartjes mag meedraaien!
 

" title="Hans" alt="Hans">
Wie is aan het woord?

Sil ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Ik denk dat dat op Hardbass was op 2 April 2005! Werk eigenlijk nog niet zolang voor de bar, maar heb het gevoel alsof ik nooit anders heb gedaan :P

Welke plek vindt je het leukst om te werken en waarom?

Maakt mij niet uit waar ik sta, ik vind het overal leuk om te staan. Festivals zijn ook helemaal te gek om op te werken! Lekker groot, lekker druk en meestal gezellige mensen!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Alleen de garderobe vind ik wat minder, maarja dat kwam omdat het op partyraiser een zooitje was doordat er te weinig van alles was zo ongeveer! Verder kan je mij overal wel vinden! Als ik maar kan werken dan vind ik het al snel goed.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Dat het echt te gek is om te werken achter de bar! Heb de leukste collegas die er zijn :P:D We maken er altijd met zn alleen wel een leuk feessie van als het feest zelf niet leuk is. Dan bouwen we met de hele crew wel een leuk feest achter de bar :D

" title="Sil" alt="Sil">
Joris Griffioen

 

Wie is aan het woord?

Joris ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Als ik het goed heb was dat Impulz Outdoor 2002

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind de leukste plek om te werken tussen vrienden/kennissen. Vooral met Karel, Andre en Onno omdat zij er al vanaf het begin af aan bij zijn. Sins tijdje gaat ook Thomas, en natuurlijk de anderen, mee wat helemaal gezellig is. Samen werken aan een goedlopende bar vind ik een uitdaging. Omdat je met vrienden werkt,geef je net even wat extra’s.

Zo heb ik op Go apres Ski eenpauze opgeofferd omdat ik dacht dat anderen het harder nodig hadden dan ik. De leukst plek achter de bar vind ik 2e barrunner. Daarna het tappen/schenken. Als laatste mensen helpen.Tot slot vind ik het vet om op feesten te werken, omdat ik de muziek goed vind en ik krijg nog betaald ook!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik vind mensen helpen minder leuk dan tappen/ schenken, omdat je al gauw het overzicht verliest en dan snelmensen tekort doet omdat je iemand helpt die nog maar net in derij staat. Met tappen/schenken is het overzicht makkelijker, wantje ziet dat er iets opgaat.

Wil je nog wat kwijt?

Ik vind het werken voor De Wit onwijs leuk. Het is wel echt hardwerken. Het is ook geen werk dat iedereen zomaar kan. Daarom ben ik blij met de groep die wij nu hebben. Want het gaat elke keer super!

" title="Joris" alt="Joris">
Linda Beij
  

Wie is aan het woord?

Linda ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Voor het eerst heb ik gewerkt in monnickendam zoveel jarig betsaan.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Mijn voorkeur gaat uit naar de voorbar verkoop dus dan leer je de mensen die feesten kennen,maar om verschillende dingen te doen is ook leuk voor de afwisseling aanvullen en tappen.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik heb niet te klagen ik geef aan het begin aan waar ik het het leukst vind op dat moment en als ik er op dat moment geen zin meer in heb geef ik aan om ergens anders te staan.

Wil je nog wat kwijt?

De Wit is onwijs gezellig leuke mensen en altijd lol. er gaat geen avond voorbij dat ik geen lol heb gehad.

" title="Linda" alt="Linda">
Pieter Mercx

Wie is aan het woord?

Pieter ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Impulz, 3 december 2003

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Shenker, je bent lekker druk in de weer, en je bent nog een beetje geestelijk actief bezig, door telkens een inschatting te maken hoeveel van wat er nog nodig is, en het geeft aardig wat voldoening om het voor de mensen die voor staan zo makkelijk mogelijk te maken, zodat die lekker door kunnen gaan. Maar eventueel ergens anders staan heb ik ook geen problemen hoor, zolang ik maar bezig kan zijn en niet hoef te staan wachten. Anders duurt de avond ook zo lang.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Bij de nooddeuren staan. De hele tijd stil staan, zonder iets actief te doen. Dat duurt zeker erg lang als je niet in de zaal staat, en dan slaat de verveling al behoorlijk snel toe. Maar goed, als mij sporadisch gevraagd wordt om dat te doen, vind ik dat helemaal niet erg.

Wil je nog wat kwijt?

Het is een leuk team, zeker omdat iedereen op elkaar ingespeeld is, en steeds meer op elkaar ingespeeld raakt. Het gaat helemaal top en het is supergezellig dus houden zo!

" title="Pieter" alt="Pieter">
Elanie Rodermond

Wie is aan het woord?

Elanie Rodermond ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Impulz Outdoor 2003

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

In ieder geval achter. Tappen, doppen draaien, kijken waar de koelkasten leeg zijn en die bijvullen. Ik hou ervan om afwisselend bezig te zijn en lekker veel te doen te hebben. Dan vliegt de tijd en het is gezellig om tijdens het werk met de rest te praten en lol te hebben.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Tsja, als ik achter het leukst vind, blijft er voor deze categorie niet veel over. Voor (munten aannemen, drinken weggeven) vind ik het minst leuk. Vind het leuk voor een uurtje maar dan gaat het me vervelen.

Wil je nog wat kwijt?

Eigenlijk alleen dat we nu een leuk groepie hebben. Heb het idee dat iedereen het goed met elkaar kan vinden en dan maakt het gezellig. Ook werkt dat een stuk lekkerder. Als de 1 iets nodig heeft, gaat de ander het halen, waardoor diegene weer normaal door kan werken.

De Verslagen van de feesten site geschreven door Elanie:

01.09.2009 // Seizoensafsluiter Mysteryland
05.08.2009 // Gerard Joling weer in de Valley
13.07.2009 // Dj Armin van Buuren: ’Misschien wel beste Dance Valley ooit’
25.08.2008 // Jarig Mystery Land wordt volwassen
13.07.2008 // Dance Valley geliefd door veelzijdigheid
26.08.2007 // Mysteryland: Machtige sfeer op de berg
26.01.2006 // Feest voor De Wit Events
10.09.2005 // Q-Base: Oorlog, maar dan anders
04.06.2005 // Frequence Outdoor verbreekt de stilte op recreatieterrein E3
21.05.2005 // DJ Luna, The one man show

" title="Elanie" alt="Elanie">
Wie is aan het woord?

Matthijs ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Gaan geruchten dat dat carl cox betreft van vorrig jaar februari. Ik heb al erg veel baantjes en feestjes achter de rug, de eerste zou ik me neit zo 1,2,3 weten te herrineren. Zal waarscheinlijk niet erg bijzonder zijn geweest.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Die ene plek waar die enorm leuke feestjes altijd gegeven worden!!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Eigenlijk zijn er niet echt plekken die ik echt kut vind. Overal is het eigenlijk redelijk het zelfde. Het werk houd immers altijd hetzelfde in. Maar het minst leuk vind ik dan toch de hele nacht door platen leggen op plaatsen waar leuke feestjes gegeven gaan worden. De plaatsen waar dat gedaan moet worden door de wit vind ik uit collegialiteit dan toch de minst leuke voor de mensen die, die taak op zich nemen.

Wil je nog wat kwijt?

Voor iedereen die werkt op feestjes achter de bar, zorg dat je het leuk maakt voor jezelf. Dan maak je het vanzelf ook leuk voor de mensen om je heen en bouw je een mooi feestje. Werk hard, lach en denk neit teveel na!!

" title="Matthijs" alt="Matthijs">
Karin de Gier

Wie is aan het woord?

Karin  ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

In Qontrol 10-04-04

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Welke plek achter de bar? Achter
Welk feest? Dance valley,Q-base outdoor feesten vind ik erg leuk

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Achter de bar? Voor
Welk feest? Feesten met alleen hardcore, niet helemaal mijn stijl. Vaak een beetje opgehitst publiek.

Wil je nog wat kwijt?

Vind dat we een top team hebben staan achter de bar. Allemaal gezellige mensen! Op naar het volgende feestje.

" title="Karin" alt="Karin">
Twan van Dongen
  

Wie is aan het woord?

Twan ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Op Impulz 28-06-2003

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Festivals!! Zijn groter, verschillend publiek… Maar eigenlijk vind ik alles wel leuk om te doen. En als werk hou ik van afwisseling en met iedereen in contact komen, dus overal een beetje helpen waar het druk is. Aanvullen, Bar, Klaarzetten…

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Bij de Toiletten!!!!!! Lijkt me ranzig werk… stinken en weet ik wat nog meer maar gelukkig hoeven we daar nooit te staan…… 

Wil je nog wat kwijt?

Vind het heel erg leuk om te werken,veel gezellige collegas! En de complimenten voor de site Karel!

" title="Twan" alt="Twan">
Wie is aan het woord?

Margit ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was Q-base in Duitsland in 2005. Dat vond ik echt heel vet om te doen! En we stonden ook nog eens achter een relaxte bar dus we konden lekker meegenieten van het festival

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik sta eigenlijk het liefst achter omdat je dan lekker hard door kan werken. Vooraan kan het soms zo chaotisch worden waardoor je niet echt van het feest kan genieten. En tot nu toe vond ik het ook het leukst om op festivals te werken! 

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Er is niet echt een plek waar ik een hekel aan heb om te staan. Maar ik sta gewoon liever achteraan dan vooraan omdat ik dat werk wat overzichtelijker vind.

Qua feest vind ik het t minst leuk op Hardcore feesten. Vind ik net ietsjes te hard :-) 

Wil je nog wat kwijt?

Ik vermaak me super op de feesten en ik vind het heel leuk om met deze groep mensen te werken (al heb ik nog niet met iedereen hier samengewerkt) en ik hoop dat ik dat nog lang kan doen!

" title="Margit" alt="Margit">
Ines de Groot

Wie is aan het woord?

Ines   ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

In qontrol in 2004

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Vind zowel voor als achter staan zn voordelen hebben. Omdat je zo lang achter mekaar werkt vind ik t wel belangrijk om afwisseling te hebben, dus zolang ik niet vier uur achter mekaar hetzelfde sta te doen hoor je mij niet klagen…

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik vind het overal leuk…;)

Wil je nog wat kwijt?

Dat ik t pure gezelligheid vind achter de bar ;) :-)

" title="Ines" alt="Ines">
Bas van Dongen

Wie is aan het woord?

Bas ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Feest 38. Decibel Outdoor   28-08-04  Was echt gaaf... heel erg naar me zin gehad. Ik vind alle plekken wel kej... achter de bar.. koelkasten bijvullen... bestellingen aannemen... Alleen tappen gaat me minder goed af...

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

De gardarobe vind ik niets.. heb er maar 1x gestaan.. misschien dat dat een vertekend beeld geeft.. maar vond het daar koud en saai... Dus laat mij maar lekker bij de bar staan.

Wil je nog wat kwijt?

Ben echt blij dat ik dit werk kan doen.. vind het echt geweldig! We hebben echt een super gezellig groep.. een hoop natuurlijk dat ik het nog lang kan blijven doen.

" title="Bas" alt="Bas">
Fiona Wijngaards

Wie is aan het woord?

Fiona ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dat was In Qontrol in 2004 ik geloof dat dat 10 april was. Toen kwam ik nog via mijn school NHTV, voor studiepunten in de vrije ruimte. Het eerste feest dat ik via jou deed was Darkraver op 29 april 2004 in het Beursgebouw in Eindhoven. 

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Bedoel je qua locatie? Dat vind ik moeilijk te zeggen….ik ben nog niet overal geweest zeg maar. De fijnste plek om te werken is vind ik dan toch de Rai, omdat het groot is, goede pauzevoorzieningen en doorstroom van mensen is goed geregeld. Ook bevindt deze locatie zich 20 minuten van mijn huis, wat altijd handig is. Ook de locatie van DefQon was super! Lekker buiten in het mooie weer en anders in de tent. Waar was dat ook weer, in Almere? 

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Er is niet echt een plek wat ik niet leuk vind. De Doklandhallen daarentegen waren wel erg koud dus nomineer ik doe voor minst leuke plek. Ook vond ik de kantine in het Gelredome moeilijk te vinden, we hebben 20 minuten gezocht. Verder was het moeilijk in het Beursgebouw in Eindhoven om weg te komen als er iets gebeurd :-) 

Wil je nog wat kwijt?

Ik hoop snel weer gezellig met je te werken.

" title="Fiona" alt="Fiona">
Veerrrrr uit Den Haag

Wie is aan het woord?

Veerrrrr ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Jezus, eerste feest is al weer een hele tijd terug.. Was nog in de tijd dat wij Hagenaars bij Len voornamelijk achter de bar stonden. Denk dat mijn eerste feest Impulz Indoor was in 2002. Und bij Karel achter de bar.. was het eerste feestje denk ik Defqon of Impulz Outdoor ofzo.

Welke plek vindt je het leukst om te werken en waarom?

Achter, is gewoon een stuk relaxter. Continu gehijg, geschreeuw, spuug en zweet van stuiterend en schuimbekkend Nederland in je nek, is na een paar uur niet grappig meer..

Welke plek vindt je het minst leuk om te werken en waarom?

Naast de boxen in een hardcore zaal.

Wil je nog wat kwijt?

Heineken handschoentjes mogen blijven.

" title="Veerrrrr " alt="Veerrrrr ">
Annika Andela

Wie is aan het woord?

Annika  ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Q-base 2004

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Voorbar, lekker contact met de mensen en toch hard werken!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Achterbar, die blaren aant einde van de avond hou ik 2 weken last van… maar als dat moet vin ik het ook nie erg eigelijk!

Wil je nog wat kwijt?

Het is altijd helemaal top, hoe het ook gaat we maken er n feestje van!

" title="Annika" alt="Annika">
Onno van der Zwaard

Wie is aan het woord?

Onno ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Dance Valley 2002

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Hardstyle feesten, dat is gewoon mijn muziek :D

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Hardcore, is net ff te.

Wil je nog wat kwijt?

Het is echt heel erg leuk om op de feesten te werken. Ik doe het met veelplezier en zal het ook nog wel een tijd blijven doen. Zeker omdat we nu een super gezellige groep hebben waar hard gewerkt wordt, maar altijd leuk blijft.

" title="Onno" alt="Onno">
Nightmare ergens eind 2003/2004 :P weet niet meer

Pintjes tappen, los gaan achter de bar, bestellingen aannemen, beetje de feestende mensen vermaken. Het mooiste is wanneer je met zon vaste groep aan het werk bent. Je werkt daardoor lekkerder, tijd gaat sneller en maakt het geen ruk uit waar je staat.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Waterdoppen verwijderen, vreselijk… moet gebeuren maar toch. Ze moeten daar een apparaat voor bedenken want het is vreselijk saai en irritant.

Wil je nog wat kwijt?

Werken op feesten achter de bar is gewoon lache. Net zoals andere dat al aangeven. Je krijgt betaalt om te feesten achter de bar. Oké af en toe een bestelling aannemen en een biertje tappen.

" title="Niels" alt="Niels">
Frank Joosten

Wie is aan het woord?

Frank  ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt? 

11/12/2004 A Nightmare in Rotterdam

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Sta eigenlijk altijd aan de achterbar, en Ja, dan word het meestal Doppendraaien... 

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Maakt niet uit, Zolang ik maar op een feest KAN werken... 

Wil je nog wat kwijt?

Vermaak me prima zo!

" title="Frank" alt="Frank">
Karel Mercx


Wie is aan het woord?           

Karel ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Multigroove in de borchland hallen, april 2002.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Ik vind het leuk om veel verschillende dingen te doen. Sjouwen, bijvullen, tappen, schenken, verkopen. Zelfs doppen draaien is niet meer erg sinds ik een laag eelt op mijn handen heb gekregen door het draaien.

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik heb geen plek die ik niet leuk vind. Bij vorige baantjes had ik wel eens gezeur dat ik de muziek te hard aan had staan. Dit is dan echt ideaal, lekker werken met harde muziek. Niet op de achtergrond maar op de voorgrond!

Dit is het leukste horeca werk dat er is!

Wil je nog wat kwijt?

Hoop dat de groep bij elkaar blijft omdat er hard gewerkt wordt en bovendien het heel erg gezellig is. Er staat echt een super groep nu. Complimenten aan iedereen voor zijn/haar inzet.

" title="Karel" alt="Karel">
Wie is aan het woord?

Sanne ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn eerste feest was Disco vs. Dance @ Vlietland, Leiden op 2 juli 2005. Een hele ervaring ;), het was vrij rustig, maar dat was wel fijn zo, me eerste dagje! Maar daarna kwam Dance Valley! Dat was wel even wat anders! Maar zóóóó gaaf!

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Voor en achter! Maakt me niet zoveel uit! Voor vanwege het contact met de mensen, altijd super leuk en lachen! En achter, is af en toe ook wel relaxt! Lekker afwisselen :)!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Ik vind alles wel prima! Als ik maar niet de hele avond hoef te sjouwen! Vind me rug niet zo leuk! En ik ook niet ;)!

Wil je nog wat kwijt?

Ik hoop dat ik nog heel wat jaartjes bij Karel (en de rest van de groep) achter de bar mag staan! Ik kijk er altijd naar uit om weer te mogen werken op grote feesten en te genieten van de muziek en de mensen om me heen!

" title="Sanne" alt="Sanne">
Anna Bakker


Wie is aan het woord?

Anna ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Het eerste feest waar ik werkte was op 7 augustus 2004 op dance valley, a decade of dance. Het was erg hard werken, maar vond het meteen leuk om te doen en het was dus zeker voor herhaling vatbaar.

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

Als het gaat over de plek achter de bar, sta ik het liefst vooraan. Ik vind het leuk om tijdens het werken ook contact te hebben met de feestende mensen. Op die manier gaat voor mij ook de tijd het snelst. Bij grote bestellingen is het soms lastig om de munten bij te houden en tegelijkertijd de bestelling niet te vergeten. Maar oefening baart kunst ;)

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

Achteraan de bar, dit aangezien ik niet zo snel ben met doppen draaien en spullen sjouwen. Maar als het nodig is, ben ik ook zeker daar inzetbaar. En dat is ook weer gezellig met de anderen.

Wil je nog wat kwijt?

Ik val in herhaling, want de anderen hebben het ook allemaal al genoemd, maar ik wil ook laten weten dat we een gezellige groep hebben en dat ik het werk leuk vind om te doen. Wij gaan naar de feesten en geven geen geld uit, maar komen alleen maar met geld terug. Dus hoop dat ik dit nog lekker een tijd mag volhouden!

" title="Anna" alt="Anna">
Wie is aan het woord?

Lisa van Ravenzwaaij ||INTROTEXT||

Wanneer was je eerste  feest waar je gewerkt hebt?

A nightmare in Rotterdam 11-12-2004

Welke plek vind je het leukst om te werken en waarom?

De leukste plek om te werken vind ik toch bij de biertap! Daarna vind ik het leuk om te schenken achter, elke keer een strijdje met de voorkant of je je voorraad goed kan houden, soms wel stressen hoor! J Af en toe aan de voorkant vind ik ook wel leuk maar dat ligt erg aan mijn eigen bui ;-)

Als je aan het schenken bent heb je wat meer contact met je collegas en krijg je meer van de muziek mee, dat vind ik ook een pluspuntje ervan. De allerleukste feesten om te werken vind ik uiteraard de feesten waar hardcore gedraaid word!!

Welke plek vind je het minst leuk om te werken en waarom?

De garderobe of de wcs lijkt mij helemaal niets maar ja dat heb ik gelukkig ook nog nooit meegemaakt. Wat mij niets zo leuk lijkt is de koelkasten bijvullen, maar dat is ook omdat je dan de hele tijd met zware dingen loopt te sjouwen.

Wil je nog wat kwijt?

Ik vind het super dat ik dit baantje heb gekregen dus Sandrine nog bedankt voor mij mee te nemen! Karel, de Wit en alle mensen die ook achter de bar staan bedankt! Want met elkaar flikken we het toch telkens weer, en hebben we weer een super dag/nacht achter de rug!

" title="Lisa" alt="Lisa">

Activiteiten

Stephanie
11 September 2012
Stephanie
0

Stephanie


Wie is aan het woord?

Steph aka stuiterbal :)

Ik kom uit Zeist dus moet vaak veel reizen maar dat heb ik voor grote feesten graag over! Ik doe de opleiding Event Support & Communicatie in Utrecht. Ik ben gek op muziek vandaar ook deze keuzes qua werk en opleiding.


Nathalie
18 Juli 2012
Nathalie
0

Nathalie


Wie is er aan het woord?

Hey ik ben Nathalie.

Ik kom uit Heemskerk, geboren en getogen.


Debby
18 Juli 2012
Debby
0

Debby


Wie is aan het woord?

Debby


Horeca interview met Babs
4 Juli 2011
Horeca interview met Babs
0

Babs


Wie is aan het woord?

Hoi ik ben Babs, kom uit Heemskerk. Volg de opleiding Kunst,cultuur & Amusement ,Ga graag lekker stappen! & vind het super om hier te werken! =) . Hou van een Feestje. (zie me opleiding). Dus later hoop ik er een heel gróóót feest van te kunnen maken, van top tot teen! 


Belangrijkste onderwerpen