Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Werken op Amsterdam Dance Event (ADE)
26 Oktober 2014
Werken op Amsterdam Dance Event (ADE)
7

Werken op Amsterdam Dance Event (ADE)


Amsterdam Dance Event (ADE) is het grootste club-festival van de wereld. Er komen bijna een half miljoen mensen van overal op de wereld naar Amsterdam om vijf dagen los te gaan.

Voor de Grote Feesten Crew van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is het één van de drukste weken van het jaar. Woensdag begint ADE en tot maandagochtend is het non-stop knallen.

Record

Dit jaar hadden wij meer locaties en festivals gedaan dan ooit te voren. Wij waren te vinden in de Heineken Music Hall, de Melkweg, Club Air, Club Elementenstraat. Wij deden daarnaast het barpersoneel voor Dockyards Festival.

Nieuwsgierig wat wij de Grote Feesten Crew nog meer allemaal doet? Bekijk dan de volgende presentatie:

Barpersoneel from Karel Mercx

Ik ben er van overtuigd dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten het uitzendbureau van Nederland is. Wij hebben zoveel leuk horecapersoneel in dienst. Wij hebben bovendien zoveel leuke bekende opdrachtgevers.

Twan en ik zijn samen Horeca Uitzendbureau Grote Feesten gestart. Sinds de enorme groei is Stephanie erbij gekomen. Het bedrijf groeit heel snel, maar toch sta ik op de zaterdag nog geregeld achter de bar. Het werken op festivals blijft leuk.

Dockyards Festival

Met ADE heb ik gewerkt op Dockyards Festival. Dit is een nieuw evenement op het terrein van NDSM. Het is van de zelfde organisatoren als het succesvolle Mystic Garden Festival. Zij snappen hoe je een feest moet neerzetten. Dit was ook de reden waarom het festival ruim voor ADE al was uitverkocht.

Ik dacht altijd dat niemand beter was dan Twan en ik in het plannen van een evenement. Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is van ons. Wie kan er immers beter zorgen voor het kindje dan de ouders?

Toch maar overgelaten aan Steph. Als het bedrijf groeit dan is het immers onmogelijk om alles zelf te blijven doen. Ik had zo ongelijk. Met Steph hebben wij een supertopper in het bedrijf die veel dingen een stuk beter kan dan ik. Zaterdag hadden wij namelijk een extreem drukke dag, met meerdere klussen in bekende horecazaken in Amsterdam. Bovendien waren wij met 50 personen aan het werk op Dockyards Festival. Ik was onder de indruk van het niveau van de medewerkers die ik mocht aansturen.

Dit betekent dat wij het hoge niveau van de Grote Feesten Crew ook kunnen vasthouden in een extreem drukke week. De komende tijd ga ik nieuwe opdrachtgevers benaderen om te zorgen dat wij in de toekomst nieuwe klussen kunnen krijgen.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) was een nieuw hoogtepunt voor Horeca Uitzendbureau Grote Feesten.


Belangrijkste onderwerpen