Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Werken op de evenementen van NIKE
8 Juni 2014
Werken op de evenementen van NIKE
0

Werken op de evenementen van NIKE


08.06.14

Afgelopen weekend hadden wij onze eerste klus voor NIKE. Zij organiseerde in Amsterdam de “we own the night” run. Dit is een hardloopwedstrijd waar 5.000 vrouwen aan mee doen. De start was om 22:45 en zij moesten een parcours afleggen van tien kilometer door het centrum van Amsterdam. Superleuk!

Horeca Uitzendbureau Grote Feesten was aanwezig om het de lopers zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij stonden met tientallen medewerkers langs het parcours. Sommige van ons waren bezig met het uitdelen van water.

Je zou verwachten dat het tegen het einde van de avond buiten koel zou zijn, maar we hadden in Nederland net een tropische dag achter de rug en het was nog nauwelijks afgekoeld. Andere medewerkers van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten waren bezig om met grote licht gevende staven de meiden de juiste richting op aan het wijzen.

Weer andere waren bezig om auto’s tegen te houden. Best een lastig klusjes, om mensen te vertellen dat ze het komende uur niet voorbij een kruising mogen.

Wij vonden het superleuk om te mogen werken op de “we own the night” run van NIKE . Wij heten Horeca Uitzendbureau Grote Feesten omdat wij vroeger begonnen zijn achter de bar op festivals, maar nu bieden wij ook supergaaf niet barwerk aan op evenementen.

Amsterdam Open Air

Rond de klok van half twaalf werden wij gebeld door Amsterdam Open Air. Ze hadden extra hulp nodig voor de zondag editie van Amsterdam. Stephanie, die bij ons verantwoordelijk is voor de gang van zaken op kantoor, heeft daarna meteen actie ondernomen.

Iedereen die aan het werken was voor Nike kreeg de mogelijkheid om een korte nacht te maken en de volgende dag aan de slag te gaan voor Amsterdam Open Air. De rest werd aangevuld door te gaan rondbellen naar ons vaste bestand die niet bij NIKE aanwezig kon zijn. Om half twee was het team voor Amsterdam Open Air bekend.

Ik ben nog steeds verbaasd dat Stephanie dit soort dingen op dit late tijdstip voor elkaar krijgt. Vroeger toen ik de planning deed had ik een stuk meer moeite met last minute opdrachten.

Ik vind het mooi om te zien dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten zo snel vooruit gaat. De afgelopen weken hadden wij elke week meerdere evenementen en de komende weken staan er ook elke week meerdere festivals op de planning.

Ik kijk nu al uit naar de Nike run van volgend jaar.


Helemaal los achter de bar tijdens het Jordaan Festival On Tour

Werken op het Jordaan Festival On Tour
1 Juni 2014
Werken op het Jordaan Festival On Tour
0

Werken op het Jordaan Festival On Tour


Elk jaar in september staat de grote feesten crew achter de bar bij het Jordaan Festival. Dit is al jaren op het marnixplein. Dit festival is altijd superleuk om op te werken. Lekker meezingen en daarna met de hele barcrew gaan stappen in Amsterdam.  


Belangrijkste onderwerpen