Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Studenten voor administratieve klussen
22 December 2013
Studenten voor administratieve klussen
0

Studenten voor administratieve klussen


Studenten van Horeca Uitzendbureau Grote feesten zijn uitstekend geschikt voor het doen van administratieve klussen.

Deze hoogopgeleide studenten staan in het weekend via ons uitzendbureau te werken in locaties zoals de Melkweg of de Heineken Music hall.

Door de week is officieel om te studeren, maar de student die elke week vijftig uur in zijn of haar studie stopt moet ik nog tegen komen. 


Barmedewerker gezocht Amsterdam
8 December 2013
Barmedewerker gezocht Amsterdam
0

Barmedewerker gezocht Amsterdam


U zoekt een barmedewerker in Amsterdam en ik denk dat ik weet wat u belangrijk vindt aan iemand die bij u achter de bar komt staan. U wilt iemand die in Amsterdam woont. Soms is er namelijk werk voor de hele nacht en soms is het om drie uur rustig. U hebt dan niemand meer nodig en het is zonde om iemand via een uitzendbureau aan het werk te houden. Een barmedewerker uit Amsterdam kan op elk tijdstip met de fiets naar huis.  


Evenementen vacatures Amsterdam
1 December 2013
Evenementen vacatures Amsterdam
1

Evenementen vacatures Amsterdam


Welkom bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten. Wij hebben de leukste evenementen vacatures voor studenten in Amsterdam. Hiervan ben ik overtuigd. Wij hebben namelijk elke week leuk werk in de aanbieding.

Werken op NeonsplashDit weekend hebben wij bijvoorbeeld drie dagen gewerkt in de Heineken Music Hall. Vrijdag hebben wij bar en garderobe gestaan bij de Das Coen und Sander Fest. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een feest is dat, Iedereen ging los! 

Zaterdag waren wij overdag wel in de Heineken Music Hall aan de slag, maar niet voor de Heineken Music Hall zelf. Wij waren namelijk ingehuurd door Neonsplash. Wij moesten de hele Heineken Music Hall beschermen tegen de verf kannonen van Neonsplash. 

Dit betekende muren tot drie meter hoog afplakken en overal tapijt neerleggen. De brandblussers en de stopcontacten moesten vrij blijven. Het was een flinke klus! Wij begonnen om acht uur in de ochtend en waren twaalf uur later klaar. Ik ben zo blij dat wij sinds dit weekend met Neonsplash samenwerken. Het is namelijk één van de populairste evenementen van 2013! En er gaan zeker nog gave dingen volgen in 2014!

Werken op een heftruck tijdens NeonsplashSolliciteer je bij onze evenementen vacatures in Amsterdam, dan ben je niet verplicht om andere dingen te doen dan te werken achter de bar, maar het werkt wel zo dat hoe vaker je werkt hoe vaker wij je vragen. Als je van uren maken houdt dan kan je in het weekend twee diensten achter elkaar doen.

Achter de bar

Na het opbouwen van Neonsplash gingen wij achter de bar werken op Neonsplash zelf, wij werden ook ingehuurd voor het scannen van tickets en wij verkochten verf voor de bezoekers van het evenement. 

Om zeven uur in de ochtend kwam onze afbouwploeg en hebben wij al de bescherming in de Heineken Music Hall weer weggehaald. De vloer was spiegelglad door de rivieren van verf, maar als je voorzichtig deed was er wel door heen te komen.

Als laatst kregen wij nog een complimentje dat iedereen van ons team elkaar kent en dat bij andere uitzendbureaus wel anders is. Naast het leuke werk kom je dus ook nog eens in een heel leuk team terecht. Elk weekend is anders bij ons en daarom blijft het werk aantrekkelijk. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de zomerfestivals die wij doen!

Op de voorpagina van deze website kan je solliciteren voor de evenementen vacatures. Als je wordt aangenomen bij Horeca Uitzendbureau Grote feesten dan kom je in ons Amsterdamse team te werken. Dit betekent dat je ook kan worden ingezet in andere bekende locaties van ons zoals de Melkweg.

Karel Mercx, 1 december 2013


Belangrijkste onderwerpen