Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Welk evenementen uitzendbureau moet u inhuren?
24 November 2013
Welk evenementen uitzendbureau moet u inhuren?
0

Welk evenementen uitzendbureau moet u inhuren?


Het kiezen van het juiste evenementen uitzendbureau is lastig. Als u extra handjes nodig hebt dan zijn er zoveel uitzendbureaus die u kunt inhuren. Hoe maakt u de juiste keuze?

Karel Mercx is de directeur van Horeca Uitzendbureau Grote FeestenElk uitzendbureau zegt dat zij flexibel zijn. Elk uitzendbureau zegt ook zij de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Helaas zit er een verschil tussen de werkelijkheid en de realiteit. Iedereen kan ten slotte een uitzendbureau beginnen en daarom zijn het er ook zoveel. 

Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is een samenwerking tussen Twan van Dongen en Karel Mercx. Zij zijn in 2002, tijdens hun studententijd, begonnen achter de bar bij de Wit Events. 
Zij vonden dit werk zo leuk om te doen, dat zij er van overtuigd waren dat zij dit werk voor een lange tijd wilde gaan doen. Zij richten toen naast het barwerk bij de Wit Events een uitzendbureau op.

Ontwikkelen

Wij zijn nu bijna twaalf jaar verder. Twan en Karel staan nog steeds achter de bar. Het werk vinden zij namelijk nog steeds super leuk! Deze week stond Twan te werken in de Heineken Music Hall en Karel was aan het werk in de Melkweg. Wij hadden daarnaast een leuk team meegenomen.

Horeca Uitzendbureau Grote Feesten werkt in de zomer op verschillende festivals en in de winter werken wij in de Heineken Music Hall en de Melkweg. Het uitzendbureau is opgericht omdat Twan en Karel de horeca super vonden en nu groeien wij verder doordat wij van het personeelsbestand een vriendenteam van hebben gemaakt. 

Werken op FestivalsHet grote voordeel hiervan is dat het barpersoneel verder wil gaan dan bij andere uitzendbureaus. Is er iemand van het barpersoneel niet 100% fit, dan is de kans groot dat deze persoon toch komt werken. Je gaat ten slotte niet je vrienden in de steek laten. 

Stappen

Het concert in de Melkweg was om drie uur afgelopen. Ideaal om dan nog even Amsterdam in te gaan. Wij zijn naar cafe bubbels geweest. Dat ligt lekker dicht bij de Melkweg en het is er elke zaterdag één groot feest. En natuurlijk waren wij de laatste die naar buiten gingen. Stappen met vrienden verveelt nooit.

Ik zou zeggen kom een keer langs als wij een klus hebben. Bel wat van onze klanten op en kom een keer een kop koffie bij het evenementen uitzendbureau drinken. Wij vinden het zo leuk om te werken in de horeca en daarom wil ik ook bij jou in jouw locatie aan het werk.

Karel Mercx, 24 november 2013


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten behoort tot de grote evenementenbureaus
18 November 2013
Horeca Uitzendbureau Grote Feesten behoort tot de grote evenementenbureaus
0

Horeca Uitzendbureau Grote Feesten behoort tot de grote evenementenbureaus


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is het uitzendbureau voor personeel voor grote evenementenbureaus. Wij hebben namelijk ervaring in het leveren van grote aantallen medewerkers waarbij de kwaliteit heel belangrijk is.

Evenementen in de Heinen Music Hall 2014Hierdoor werken wij samen met bekende partijen als de Heineken Music Hall, de Melkweg of bijvoorbeeld de Wit Events. Het personeel dat bij ons in dienst is heeft ervaring opgedaan in een heleboel verschillende locaties. Hierdoor is zij creatief met het vinden van oplossingen voor problemen die zich altijd voordoen tijdens evenementen. 

Een ander sterk punt van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is dat de directie zelf op de werkvloer meewerkt. Van het weekend hadden wij een bedrijfsfeest van Ernst & Young in de Heineken Music Hall in Amsterdam en zij kwamen met 4.500 personen tegelijkertijd aan.

Ik zet mijzelf bij dit soort evenementen in de garderobe neer. Lekker rammen en kijken hoe wij zo snel mogelijk een paar duizend jassen kunnen ophangen. En vorige week stond ik achter de bar in de Melkweg. Is dit nodig? Nee, helemaal niet. Wij hebben een groot bestand van kwalitatief goede mensen. Ik vind het werk echter super leuk te doen.

Meewerken

Meewerken op de werkvloer brengt veel voordelen met zich mee. Je houdt als directie goed contact met de mensen op de werkvloer en je weet meteen of opdrachten wel of niet goed gaan. Mochten er dingen niet goed gaan. Een organisatie dacht bijvoorbeeld dat er 2.000 mensen zouden komen en opeens zijn er 6.000 mensen. Dan weet je hoe je dingen in goede banen moet leiden omdat dit soort dingen vaker zijn voorgekomen.

grote evenementenbureausDaarnaast vinden opdrachtgevers het ook super om te zien dat er iemand aanwezig is die het werken in de horeca werkelijk super goed doorheeft. Ik ben er van overtuigd dat dit meewerken ervoor heeft gezorgd dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten vanaf dit jaar behoort tot de grote evenementenbureaus.

Het mooiste van ons bedrijf vind ik de flexibelheid. Opeens veel meer bezoekers? Wij regelen snel extra krachten die ook net zo goed zijn als de krachten die u van te voren had besteld. Flopt het feest? Stuur ons dan na drie uur naar huis.

Oud en nieuw? Ons specialiteit! Wij nemen namelijk alleen mensen aan die ook op feestdagen kunnen werken.

Het mooiste is dat ons uitzendbureau volledig online bestaat en daardoor liggen onze kosten een stuk lager dan bij andere uitzendbureaus. Deze voordelen berekenen wij door aan onze klanten en dat zorgt ervoor dat niemand goedkoper dan ons is.

Karel Mercx, 18 november 2013


Werken in de horeca foto's
9 November 2013
Werken in de horeca foto's
0

Werken in de horeca foto's


Na 7 jaar werken op de evenementen heb ik een hoop leuke foto’s over werken in de horeca verzameld. Van Multigroove in Club Zyon, die foto vind ik leuk omdat uit die tijd alleen Twan nog over is en als wij het toch over verleden gaan hebben: Een foto van de oude website.

Forto`s van DJ

Regelmatig komen er wel bekendheden langs in bar, meestal heb ik dan geen foto toestel bij me. Maar als dat wel het geval moet ik het even vastleggen. Zo bestaat een gedeelte van het foto acrchief van het werken op festivals uit foto`s van DJ Luna, DJ Paul, DJ Darkraver en Gerard Joling.

Moe van feesten

Als sommige party foto`s bekijken worden dan lijkt het wel of de ogen niet echt meer scherp zien. Daarom liggen sommige voor of achter af lekker te slapen in bus of auto. Altijd wel even vastleggen om te laten zien als ze mensen gaan opscheppen hoe lang ze al wakker zijn.

Feesten uitjes

Werken op feesten vinden wij fantastisch, dus ook leuke uitjes. Wij zijn met ze allen wezen Karten, Stappen, paintballen, uit eten en de Amsterdam Dungeon’s. Het is een tijdje stil geweest rond de baruitjes maar binnenkort ga ik er weer mee beginnen.

Werken in de horeca

Tijdens het werken in de horeca heb je soms tijd over om een kasteel te bouwen van Red Bull Bekers. Of op een festival moet je soms door de regen de bar bevooraden. Of je zorgt voor een hoop statigeld in extreem veel kratten of in een mega zak voor de flessen. Of je maakt tijdens werken in de horeca zelf muziek of je vervangt een band van een bus!

Horecapersoneel

De meeste foto’s gaan over het horeca personeel, samen in een octopus op Loveland festival of met strandspullen een paar jaar geleden. Of bas die altijd wel tijdens bar werk een broodje kroket weet te scoren.

Horeca evenementen

De leukst horeca evenementen zijn toch wel de bijzonder klussen zoals de boot van Stubnitz of tijdens het  650 jaar bestaan van Monnickendam of in de grootste windtunnel van Europa. Bekijk het werken op feesten foto archief voor nog veel meer leuke foto’s

Groet Karel Mercx


Werken in de Horeca van de TV-shows
9 November 2013
Werken in de Horeca van de TV-shows
0

Werken in de Horeca van de TV-shows


Sinds enige tijd heeft Horeca Uitzendbureau Grote Feesten werk gekregen op het Mediapark te Hilversum. Het werk bestaat uit het cateren bij het nieuwe televisieprogramma ‘The Winner is …’ van onder andere Beau van Erven Dorens en Jeroen van den Boom.

Deelnemers moeten hier zingen tegen een tegenstander waarna een jury stemt wie er doorgaat. Natuurlijk zitten er nog een paar haken en ogen aan het vervolg van de deelnemer in het programma, maar dit is te zien wanneer de eerste uitzending op 26 januari 2012 op SBS6 uitgezonden wordt.        

We kwamen door wat onvoorziene omstandigheden en domme pech een half uur te laat aan in Studio 24. Doordat er de hele dag al storingen met de NS-treinen waren vond het hoofd van Quiscene (het internationaal bekende cateringbedrijf van het Mediapark) het niet erg en legde zij ons het takenpakket uit.

Takenpakket


Mijn pakket bestond uit het verspreiden van frisdrank, koffie, thee en fruit door de gehele studio. Je komt hierdoor niet alleen in de zaal waar het programma opgenomen wordt en de kamer voor familie en vrienden van de deelnemers, maar ook vlakbij de kleedkamers van de presentatoren.

Als je nog geen idee hebt van hoe een tv-programma gemaakt en opgenomen wordt, denk je vaak dat de zaal en het podium ontzettend groot zijn. Niks is echter minder waar. Niet alleen de zaal is vrij klein, ook de presentatoren Beau en Jeroen zijn kleiner dan dat ze lijken op de televisie.

Nadat alle drinkpunten op orde waren werd het tijd om de lunch af te ruimen. Alle medewerkers aan het programma kregen rond één uur een lunch aangeboden en die moest natuurlijk ook opgeruimd worden. Daarnaast moest de lunchzaal omgetoverd worden in een dinerzaal en moest de bar ingedeeld worden. De drinkpunten werden weer rap aangevuld en er moest even meegeholpen worden in de keuken.

In de keuken


Gordon Ramsay is misschien wel de grootste en bekendste kok op de televisie, met zijn ge-‘fuck’ en zijn ‘you bloody wanker, youcan’tcook shit’ doet hij voorkomen alsof het leven in de keuken voor zowel de chef-koks als de hulpkoks geen pretje is, wanneer er druk staat op de bereiding en snelle levering van de maaltijd.

Ik dacht zelf altijd dat dit enigszins aangezet was om de kijkcijfers van het programma tegemoet te komen. Ook hier bleek niks minder waar te zijn. In chef-kok Quinten schuilt een echte Ramsay die niet bang is om iedereen te zeggen waar het op staat, hoe durft de hulpkok te beginnen zonder olijfolie in de pan te doen!

Barwerk


Ik mocht achter de bar staan toen het dinerbuffet open ging. Het was leuk. Alle bekende en minder bekende Nederlanders trekken aan je voorbij en voor je het wist stond je drankjes in te schenken voor Beau, Jeroen en producent John de Mol; een leuke ervaring.

Gelukkig bleef er nog wat te eten over, want na zo’n dag heb je honger als een paard. Na een biefstukje en een overheerlijke chocolademousse was het bijna tijd om te vertrekken.

De keuken werd helemaal spik en span gemaakt, het laatste brood werd nog gesneden voor en verspreid onder de in-crowd die op dezelfde verdieping als wij gespannen naar hun idolen of vrienden zaten te kijken.     

Het was een zware werkdag, maar het is leuk om te kijken hoe zo’n hele productie in elkaar wordt gedraaid. Je ziet de gezichten die je normaal op televisie ziet nu in het echte leven. Een ervaring, zowel in de keuken als achter de schermen.  

Maarten Sipman, 2 januari 2012
Werken in de Horeca: House of Bols
9 November 2013
Werken in de Horeca: House of Bols
0

Werken in de Horeca: House of Bols


De medewerkers van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten werken overal in de horeca. In ons klantenbestand staan mooie namen zoals de Heineken Music Hall en de Melkweg. Sinds vandaag is daar Lucas Bols bijgekomen.


Horecapersoneel huren
3 November 2013
Horecapersoneel huren
0

Horecapersoneel huren


Waarom kan je beter horecapersoneel huren bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten dan bij één van de anderen studenten uitzendbureaus? Het is een combinatie van lage prijzen en de hoge kwaliteit van het horeca personeel.

Horecapersoneel op Festivals inhurenEerst de kosten. Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is namelijk volledig een online uitzendbureau en daardoor liggen onze overheadkosten een stuk lager dan die van de concurrenten. Hoe doen jullie het dan met sollicitatiegesprekken van het barpersoneel? 

Wij hebben meerdere opdrachtgevers waren wij al jaren zaken mee doen en als wij een keer een kamer willen gebruiken in de Heineken Music Hall, dan is dat geen enkel probleem, maar meestal spreken wij af in een leuk cafe. 

De administratie doen mijn compagnon en ik lekker thuis en afspraken met nieuwe opdrachtgevers doen wij bij hun op kantoor. Hierdoor liggen onze kosten laag. 

Een gedeelte van de kosten die wij hiermee besparen geven wij door aan onze opdrachtgevers en een ander gedeelte geven wij door aan ons barpersoneel. Wij vinden het namelijk onzin om iemand van tweeëntwintig minder te betalen dan iemand van drieëntwintig, als hij of zij net zo goed is.

Kwaliteit

Hierdoor vinden medewerkers van tweeëntwintig het aantrekkelijker om voor ons te werken. Het gevolg is dat zij langer bij ons in dienst blijven en daardoor hebben wij een supervast team, maar dat is niet de hoofdreden van de hoge kwaliteit.. De hoofdreden is dat wij werkelijk verslaafd zijn aan het werken op festivals en in discotheken.

Inhuren bij de Heineken Music Hall (HMH)Mijn compagnon en ik werken namelijk al sinds 2002 achter de bar en vinden dit werk het mooiste dat er is. Dit stralen wij uit naar onze collega’s. Ons uitzendbureau groeide en groeit als kool, maar als er mooie evenementen zijn zoals Amsterdam Dance Events dan plannen wij onszelf ook altijd in. Niet als barhoofd, maar als gewoon personeel en geven hier geen ruchtbaarheid aan.

Gewoon lekker werken, niet vertellen dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten van jou is en ik durf te wedden dat het merendeel van het horecapersoneel van de Melkweg niet eens door had dat wij daar stonden te werken.

Hierdoor weten mijn compagnon en ik precies hoe het er op de werkvloer bij de verschillende locaties aan toe gaat en daardoor ben ik er heilig van overtuigd dat wij van al de directies van de verschillende uitzendbureaus het beste weten wat het uitzenden van personeel inhoudt.

Amsterdamse horecapool

In Amsterdam hebben wij een pool van mensen die regelmatig in de Heineken Music Hall en in de Melkweg staan te werken. Het grote voordeel is dat het horecapersoneel op meerdere locaties ervaring op heeft gedaan. 

Zij weten daardoor precies wat zij moeten als het bijvoorbeeld extreem druk is of als er een barstoring is. Zij raken bij dit soort gebeurtenissen niet in paniek en blijven rust uitstralen achter de bar. Dit soort zaken zijn essentieel om de bezoeker het gevoel te geven dat de horecazaak alles onder controle heeft.  

Horecapersoneel inhuren? Dat doe je bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten! 

Karel Mercx, 3 november 2013


Belangrijkste onderwerpen