Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Sociale hygiene diploma en veel ervaring
31 Augustus 2013
Sociale hygiene diploma en veel ervaring
0

Sociale hygiene diploma en veel ervaring


Hebt u iemand nodig met een sociale hygiene diploma? Zoek dan niet verder, want ik kom u graag helpen. Ik ben Karel, 31 jaar en ben sinds 2002 fanatiek aan het werken in de horeca.

Ik heb jarenlang bij de Wit Events achter de bar gewerkt op festivals en sinds 2009 heb ik samen met Twan Horeca Uitzendbureau Grote Feesten opgericht. Bij elkaar ben ik in ruim tien jaar op meer dan vijfhonderd evenementen werkzaam geweest. En ik heb voor een lange lijsten van partijen vacatures opgevuld. 

Sociale hygiene diploma van Karel MercxMet klanten als de Heineken Music Hall en Veilig Verkeer Nederland (ja, wij doen ook promotiewerk) hebben wij een klantenbestand waar ik trots op ben!

SVH

Ik denk dat ik wat kan toevoegen op uw feest. Ik denk dat u net begint, want als u een grotere partij was dan had u niet iemand nodig met sociale hygiene. Voor dit soort partijen ben ik ideaal want ik heb de afgelopen tien jaar veel geleerd.

Is het warm weer en komt er alleen maar schuim uit de bierleiding, ik repareer het. De bierleiding is dan namelijk oververhit. Werkt het barpersoneel dat u geregeld heeft niet ideaal? Ik train ze op de job! Na honderden festivals zie ik zo wat er moet gebeuren. Het voordeel voor u is dat u zich op de dag zelf met andere dingen kan bezig houden. De bar moet goed zijn. 

Twan van Dongen en Karel Mercx met hun SVH-diplomaWat mijn motivatie is? Ik vind het gewoon superleuk om overal aanwezig te zijn! Dorpsfeest? Leuk! Concert? Ook super! Voetbalwedstrijd? Allemaal top en ik vind het vooral leuk om elke keer weer op een ander soort evenement aanwezig te zijn!

Netwerken

Natuurlijk is het ook zo dat mijn lange termijn doel is om mijn uitzendbureau groter te maken, maar dat doe ik niet alleen door vijftig personen te sturen naar Mysteryland of Dance Valley, maar ook door mijzelf te verhuren aan organisaties.

Netwerk is alles en ik wil op zo veel mogelijk plaatsen mijn hoofd laten zien en goed werk afleveren op een festival. Ik ben te bereiken op 06-41483325, maar mijn telefoon staat regelmatig uit omdat ik vaak afspraken heb, ons kantoor nummer is 06-81459404.

Wij houden kantoor in Amsterdam en in Haarlem, maar ik werk door heel Nederland en af en toe in Duitsland of in België. Ik hoop dat ik binnenkort mijn Sociale hygiene diploma naar u toe mag sturen!

Karel Mercx, 31 augustus 2013


Werken op Dance Valley Festival 2013
29 Augustus 2013
Werken op Dance Valley Festival 2013
0

Werken op Dance Valley Festival 2013


Wanneer de zomerplanning van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten ingevuld moet worden, zijn Dance en Dutch Valley altijd de eerste festivals die ik aanvink. 

Naast dat het lekker naast de deur is, zijn beide festivals leuk om op te werken. Echter, het is de laatste jaren meer regel dan uitzondering dat de weergoden dit grote dance-evenement vaak niet goed gezind zijn. 

Werken achter de bar op Dance Valley Festival 2013Op de fiets kwamen vier mannen het met stofwolken bedekte terrein opgereden. Zij wisten op dat moment niet dat het, gelukkig voor de organisatie, een stralende dag vol met lachende en springende mensen zou worden. 

Rond half 12 was iedereen gearriveerd bij de bar en geïnstrueerd over hoe de dag zou verlopen. De organisatie had, tot grote teleurstelling van al het barpersoneel, nieuwe regels opgesteld met betrekking tot het betreden van het terrein en het gebruik van de mobiele telefoon. 

We mochten het terrein enkel betreden vóór 14.00 uur en na 21.00 uur, wat voor een groot deel van het personeel een grote aderlating was aangezien zij hier puur voor het festival werken en niet voor de verdiensten. 

Daarnaast is het niet bij je mogen dragen van je telefoon een vrij radicale regel. Naast dat het voor mensen tegenwoordig belangrijk is om in de pauze hun Facebookstatus te updaten, in te checken en hun geliefde(n) een digitaal kusje te geven, is het bijna een soort motie van wantrouwen richting het personeel. 

Waarschijnlijk is deze beslissing genomen met het oog op de muntenhandel op een festival. Nou heb ik geen idee van de omvang van deze handel is, maar het is natuurlijk een kwalijke zaak dat de goeden onder de kwaden moeten lijden.

Aan de bar bij de hardcorestage werd, mede door het mooie weer, een grote drukte verwacht. Deze bleef echter meer dan uit. Ik heb zelden op een festival gestaan waar er zo weinig te doen was. Hierdoor was er veel tijd om met je collegas te praten over het reilen en zeilen op het festival en daarbuiten. 

Het leuke van het hebben van een redelijk vaste groep is dat je elkaar, ook naast het werk om, beter leert kennen. Daarnaast is het niet erg om in het zonnetje naar mensen te kijken die soms van voren niet meer weten dat ze achter leven: hetgeen soms hilarische beelden oplevert.

Barpersoneel aan het werken achter de bar op het Dance Valley Festival 2013Wanneer het rustig is, is het ook lekker om de koelcontainer snel op orde te hebben. Het scheelt een hoop tijd (helemaal als het druk is) om een opgeruimde voorraadruimte te hebben om drank vanuit te verspreiden. Dit is helemaal essentieel wanneer je twee barren moet bevoorraden, maar dit speelt ook een sleutelrol als er ingeruimd moet worden. 

Dit bleek op dit festival ook het geval. Nadat er 20 mensen richting mainstage werden gestuurd werd de koelcel binnen no-time ingeruimd. Een goed gevoel is wat achterblijft als de koelcontainer er piekfijn uitziet en de bar netjes achtergelaten kon worden. 

De dozen met plastic glazen en de ‘lege flessenkratten’ mochten uit de koelcontainer blijven, omdat deze de week daarna weer gebruikt zouden worden. Na de check, een bedankwoord en de groepsfoto mocht het team weer richting de mobiele telefoons, waarna iedereen met een voldaan gevoel zijn of haar geld in ontvangst mocht nemen. 

Dance Valley was een leuk festival waarbij het publiek eindelijk een keer een zonnetje heeft gezien. Het was voor het barpersoneel jammer dat er weinig te doen was en er geen mogelijkheid tot rondlopen over het terrein in de pauze was. Volgende week: Dutch Valley, zin in!

Maarten Sipman, 19 augustus 2013


Belangrijkste onderwerpen