Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

G3: Joe Satriani, Steve Vai en Steve Morse in Amsterdam
22 Augustus 2012
G3: Joe Satriani, Steve Vai en Steve Morse in Amsterdam
0

G3: Joe Satriani, Steve Vai en Steve Morse in Amsterdam


Op 20 juli 2012 was Horeca Uitzendbureau Grote Feesten uitgenodigd om te assisteren bij het concert van de G3, deze gitaristencombinatie bestaat uit Joe Satriani, Steve Vai en Steve Morse. De gitaristen hadden elk hun glorietijd aan het einde van de jaren 80 en in de jaren 90 van de vorige eeuw. 


Bijbaan evenementen
5 Augustus 2012
Bijbaan evenementen
0

Bijbaan evenementen


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten heeft de beste bijbaan op evenementen. Dat komt omdat wij morgen werken op de grootste festivals die er zijn. Dit weekend was er werk voor ons barpersoneel op Dance Valley.

De afgelopen twee weken was ons horecapersoneel aanwezig op Buitenwesten Festival en Ultrasonic Festival en de komende twee weken staan wij achter de bar bij Dutch Valley en bij Decibel Outdoor Festival.

Elke keer weer een andere locatie, met andere muziek, maar elke keer staan wij weer met gezellige mensen te werken, er is geen andere activiteit waarbij je in een korte tijd zoveel leuke mensen leert kennen.

Karel Mercx op Dance ValleyDance Valley

Dance Valley is de afgelopen jaren steeds meer Plens Valley gaan heten omdat het zo vaak regent tijdens dit evenement. Elk jaar zeggen wij: wij hebben nu zo vaak regen gehad statisch gezien moet het volgend jaar wel mooi weer worden en dan regent het toch weer…

Het weerbericht zag er zoals altijd dramatisch uit, maar uiteindelijk zijn er maar drie buien gevallen en de rest van de dag was het stralend mooi weer.

Uiteraard lagen er wel overal op het terrein grote modderpoelen, maar het merendeel van de bezoekers van Dance Valley had laarzen meegenomen, dus dat was geen probleem.

Verhuizen

De drie buien zorgde er wel dat er af en toe een mammoet verhuizing van personeel op gang kwam. Scheen de zon dan hadden de buiten barren het erg druk en ging het regen dan renden al de bezoekers de tenten in en moesten de barren die daar lagen flink aan de bak.

Het eerste wat mij aan Dance Valley opviel was dat de bezoekers een heel stuk ouder waren dan de bezoekers van Mysteryland of Defqon.

Er is misschien weinig jonge aanwas, maar als bezoekers trouw al 10-20 jaar naar Dance Valley gaan dan heeft het event wel een sterke basis en zal het nog wel heel lang bestaan.

Snel klaar

Na het werken waren wij lekker snel klaar, want Dutch Valley is volgende week op het zelfde terrein.

Wij moesten alleen extra goed de koelcontainer tellen zodat de Wit Events precies weet hoeveel drank er bij moest en natuurlijk goed schoonmaken. Anders staan de barren volgende week onder de schimmel.

Het was met 13 uur lang werken, maar ik ben er van overtuigt dat dit de beste bijbaan is op de evenementen.

Nu snel verder met de voorbereiden voor de andere feesten.

Karel Mercx, 5 augustus 2012


Werken op een groots festival
3 Augustus 2012
Werken op een groots festival
0

Werken op een groots festival


Op een zonnige zaterdag 21 juni 2012 mocht een grote delegatie van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten op komen draven in Amsterdam-West voor een groots festival: Buitenwesten.

Werken op een groots festivalHet festival had een vrij hippische uitstraling compleet met allerlei felgekleurde podia en bezoekers. 


Belangrijkste onderwerpen