Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Werken bij Radio 538
21 Februari 2012
Werken bij Radio 538
0

Werken bij Radio 538


Op vrijdag 17 februari mocht een aantal medewerkers van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten zich tussen 19.00 en 19.30 uur melden bij de portier van de Heineken Music Hall.

Karel MercxWanneer je doorliep om je werkkleding op te halen trof je een goedgeklede Karel aan, hij regelde een kluisje en de kleding voor de avond.

Edwin Evers, de beroemde DJ van Radio 538 en tevens drummer van de huisband van het RTL4-programma ‘Ik hou van Holland’, zou die avond een aantal ‘awards’ uitreiken aan artiesten die een gaatje vrij hadden gehouden in hun agenda


Ajda Pekkan in de Heineken Music Hall
6 Februari 2012
Ajda Pekkan in de Heineken Music Hall
0

Ajda Pekkan in de Heineken Music Hall


Op zaterdagavond 4 februari 2012 had Horeca Uitzendbureau Grote Feesten een klus in de Heineken Music Hall. Doordat er een personeelsuitje van de HMH-medewerkers bij de ‘Red Bull: Crashed Ice’-races te Valkenburg was, waren er veel mensen via het uitzendbureau nodig. Deze muziektempel wordt gekenmerkt door haar enorme feesten en grote artiesten.

De bar ziet er strak uit en is prettig om in te werken, je moet (in tegenstelling tot het ‘De Wit’-systeem) zowel de bestelling opnemen, afrekenen en klaarmaken. Zelf had ik sinds lange tijd niet meer in de HMH gewerkt, de laatste keer was in maart vorig jaar bij Hed Kandi, een geweldig feest


Belangrijkste onderwerpen