Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Horeca voetbal toernooi Leiden
19 Oktober 2011
Horeca voetbal toernooi Leiden
0

Horeca voetbal toernooi Leiden


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten doet niet alleen barwerk, maar is tegenwoordig ook aanwezig als er gevoetbald moet worden.

Op 17 oktober deed een afvaardiging van Horeca uitzendbureau Grote Feesten mee aan een vijf-tegen-vijf-voetbaltoernooi voor medewerkers van horecagelegenheden in en rond Leiden.

Doordat Twan een graag geziene gast is in Leiden kreeg hij ook een uitnodiging om met een team een gooi naar de toernooioverwinning te doen.

Karel en Twan, het strenge keurcorps van Grote Feesten, hadden een selectie van acht man, waaronder henzelf, samengesteld. 


Feesten op X-Qlusive Italy 2011
4 Oktober 2011
Feesten op X-Qlusive Italy 2011
0

Feesten op X-Qlusive Italy 2011


Twee jaar geleden, in 2009, werd X-Qlusive Technoboy georganiseerd door Q-dance. Ik was erbij, stond achter de bar bij Karel. De Italiaanse DJ’s die die nacht draaiden maakten er zo een ontzettend gave show van in de Heineken Music Hall dat ik echt helemaal los ging achter de bar. Vooral de eindset, de ItalianInvasion waarin alle DJ’s samen draaiden, knalde keihard. Ik had me voorgenomen dat ik volgende keer als deze DJ’s samen draaiden niet achter, maar vóór de bar zou staan.  


Belangrijkste onderwerpen