Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Werken op evenementen in Rotterdam
27 Maart 2011
Werken op evenementen in Rotterdam
0

Werken op evenementen in Rotterdam


Ik werk nu al een tijdje als oproepkracht voor horecagelegenheden in Rotterdam maar de bedrijven waar ik voor werk hebben niet echt mijn interesse.

Peter aan het werk op een evenement in RotterdamDance evenementen daar in tegen des te meer. Het lijkt me super om in die sfeer werkzaam te zijn en ook nog te kunnen genieten van het evenementen.

Werken horeca festivals

Ik heb het altijd al leuk gevonden in de horeca te werken in Haarlem. Plus dat ik ervan hou om op festivals te zijn (of te werken).

Ik heb een foto’s toegevoegd dat ik aan het werk ben in een discotheek. Ook doe ik een evenementenopleiding in Amsterdam en vind ik het leuk om te zien hoe het te werk gaat.

Ik denk dat dit werk heel goed bij mij zou passen, ik ben een erg enthousiast en vrolijk type, daarom vind ik het leuk in de horeca te werken en met mensen te werken.

Festivals en evenementen in Rotterdam

Zelf ben ik gek op festivals en evenementen te bezoeken. Om van je hobby je werk te maken is natuurlijk geweldig!

Ook barwerkzaamheden vind ik erg leuk om te doen, het is lekker doorwerken en ondertussen ontmoet je leuke mensen en geniet je van de sfeer die op het evenement hangt.

Mijn muzieksmaak is heel breed, dus ik vind het ook leuk om op veel verschillende plekken te werken. Ik kan altijd zelfs met oud en nieuw.

De goede sfeer die op evenementen hangt, de leuke muziek en het werk zelf zijn voor mij allemaal factoren dat ik graag bij jullie wil komen werken en reageer op deze vacature!

Peter aan het werken op evenementen in RotterdamIk hou van hard werken ben erg gemotiveerd. Flexibel en de horeca is waar ik altijd in wil blijven. Elke nieuwe baan is opnieuw een uitdaging.

En deze baan klinkt absoluut goed in de oren op verschillende evenementen zoals Dirty Dutch te werken. Was altijd al wat ik wou doen. En ik hoop ook deze kans te krijgen.

Omdat het me altijd al leuk geleken heeft om op grote feesten te werken. Je bent op deze manier altijd hard en het werk op een festival.

En ik kan op deze manier ook mijn horeca ervaring uitbreiden want ik heb dit nog nooit gedaan. Wel vaker bar diensten gedraaid in Rotterdam maar nooit op zulke grote evenementen.

Bijbaan en stage in Rotterdam

Ik loop momenteel stage in de Bijlmer bij stichting De Rots. Ik ben op zoek naar een bijbaan en het liefst horeca op een feest.

Ik wil dit werk doen omdat het vaak om grote evenementen in Rotterdam gaat en ik houd ervan om het altijd druk te hebben.

Horeca past bij mij aangezien ik stage loop en alleen in de avond kan werken. Daarom zijn dit soort vacatures op mijn lijf geschreven.


ID&T en Q-Dance
24 Maart 2011
ID&T en Q-Dance
0

ID&T en Q-Dance


Toen ik achter de bar stond bij Mysteryland merkte ik dat ik de omgang met mensen erg leuk vond. Dat werk deed ik op vrijwillige basis en ik heb er geen moment spijt van gehad ondanks de muziek niet helemaal mijn ding was. Ik bezoek regelmatig evenementen van Q-Dance & B2S. Van ID&T in mindere mate. Door achter de bar te gaan staan op een festival zijn het 3 vliegen in 1 klap: Omgang met mensen, mijn muziek en geld verdienen. Bovendien bouw ik op deze manier ook een netwerk op wat van pas kan komen tijdens/na mijn studie Vrijetijdsmanagement op de NHTV int. Hogeschool te Breda. 


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten was aan het werken op Go Apres Ski 2011

Studie en werken
18 Maart 2011
Studie en werken
0

Studie en werken


Sinds een korte periode ben ik werkloos geworden, dit houd in dat ik op dit moment niet meer werk en geen studie meer volg.

Studie en WerkIk ben nu doormiddel van een toelatingsonderzoek/toets aangenomen voor de opleiding mediavormgeven in Amsterdam deze opleiding begint in sept. 2011.

Voor deze periode tot aan september ben ik dus opzoek naar werk! Het liefst werk ik zoveel mogelijk uren omdat ik het geld ook tijdens mijn studie goed kan gebruiken. 


Bijbaan student
16 Maart 2011
Bijbaan student
0

Bijbaan student


Ik ben student en op avonden zoals oud en nieuw bijvoorbeeld wil ik graag lekker verdienen. Met mijn studie heb ik niet elke week tijd om in de horeca te werken, terwijl ik het wel echt heel erg leuk vind!

Barpersoneel is vaak een bijbaan van studentenBijbaan festivals

Ik hou van festivals en feestjes! Zie de bijlage voor een foto. Ben nu al een tijdje bezig met promowerk als bijbaan, voor de grootste feestjes in de studentenstad Gent, dus ben het gewend om elk weekend verschillende feestjes te bezoeken. Wou nu ook wel eens de andere kant leren kennen...

Ik ben student en een extra centje op zijn tijd is absoluut niet verkeerd! Ik ben een harde werker, spontaan, collegiaal en houd wel van een feestje! Wat wilt u nog meer!

Mensen achter de bar

Omdat ik horeca werk achter de bar geweldig werk vind, het contact met de mensen, de leuke sfeer altijd.. En hou ervan om te knallen ! Bar werk is gewoon me hobby.. Dus ik vond het super dat ik een vacature tegen kwam! :-)

ik vind het ontzettend leuk om in de horeca te werken. Momenteel studeer in en kan ik dus niet op vaste dagen in de week in een horecabedrijf werken. Daarom ben ik op zoek naar een bijbaan in de horeca waar ik niet elke week op verplichte dagen hoef te werken. Verder houd ik van feesten en lijkt het me leuk om op grote feesten te werken.

Studenten staan vaak achter de barFestival werk

Ik ben studente PR in Haarlem maar door bepaalde omstandigheden ga ik nu toch liever werken. Ik heb al best wat ervaring (ook als hostess, verkoopster ed, zie foto’s) en dit lijkt mij het allerleukste om te doen. Ikzelf ben steeds enthousiast en doe het werk graag (en dat merken de mensen). dat is denk ik mijn grootste troef, de andere moeten jullie maar ontdekken ;)

Na een mijn gymnasiumdiploma en ik wil jaar Reizen deze zomer, aan de vooravond van het studentenleven staande, de kans aangrijpen om te vinden werk mij dat veel Energie geeft enorm. Als rasechte Horeca-en bovenal muziekliefhebber lijkt werken op Festival voor mij een geweldige Combinatie. Ook weet ik dat ik mij zeker in de en Liberale positieve sfeer sterben zo kenmerkend voor Festival ist, ALS-vis in het een Wasser ga voelen!

Studenten op evenementen

Het lijkt me leuk om met een jong team van studenten samen te werken. Vooral in de omgeving van evenementen / feesten omdat hier altijd een goede sfeer hangt. Het lijkt me ook leuk om verschillende taken uit te voeren op steeds verschillende locaties. En aangezien ik net gestopt ben met mijn studie heb ik erg veel vrije tijd die ik graag zou willen invullen van een bijbaan.


Evenementen werken
13 Maart 2011
Evenementen werken
0

Evenementen werken


Bij Verwiel & Wijngaard werk ik vaak op evenementen en concerten, dit werk spreekt mij aan.

Evenementen werken in 2011Daarnaast doe ik de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen in Haarlem en deze opleiding verdiept zich ook in culturele instellingen en haar evenementen.

In de zomer werk ik niet bij Verwiel & Wijngaard en in die periode zou ik graag bij jullie willen werken. Verder wil ik graag meer weten over het aantal werkuren en dergelijke van de beschikbare vacature


Verslag van het werken achter de bar tijdens Trance Energy 2009
11 Maart 2011
Verslag van het werken achter de bar tijdens Trance Energy 2009
0

Verslag van het werken achter de bar tijdens Trance Energy 2009


“Yes! Weer een feestje om op te werken.” Was wat ik dacht toen ik hoorde dat we op Trance Energy weer lekker mochten knallen achter de bar. Hoewel Trance niet helemaal mijn ding is – ik ga het liefst voor de hardere feesten zoals de beroemde Q-dance feesten – had ik er toch zin in. Achter de bar werken staat altijd garant voor gezelligheid, lachen en feesten. 


Horeca interview met Patricia
7 Maart 2011
Horeca interview met Patricia
0

Patricia


Wie is aan het woord?

Patricia (Patrice), nu 23 jaar en (eeuwig) student diergeneeskunde 

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt? 

De eerste keer dat ik met Twan en Karel mee kwam is naar een bedrijfsfeest in de Waerdse Tempel, gevolgd door Amazone Project in de HMH afgelopen weekend. 


Event vacatures Amsterdam
6 Maart 2011
Event vacatures Amsterdam
0

Event vacatures Amsterdam


Ik ben een groot liefhebber van binnen en buiten evenementen en een frequent bezoeker. Ook heb ik gedurende mijn studie Technische Bedrijfskunde (afgerond) de minor Event Management gevolgd. Ik ben dus klaar voor de event vacatures.  


Belangrijkste onderwerpen