Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Vacature festival
27 Februari 2011
Vacature festival
0

Vacature festival


Vanaf mijn 15 jaar ging ik elke week naar een festival. Afgelopen ben ik minder naar festivals gegaan, maar ik mis de sfeer die op een festival is.

Gioia aan het biertappenDaarnaast lijkt het me erg leuk om mensen te helpen en onderdeel te zijn van een festival. Daarom solliciteer ik op deze vacature


cocktails horeca
19 Februari 2011
cocktails horeca
0

Cocktails horeca


Ik zou dit werk graag willen doen en dus solliciteren bij de horeca vacatures omdat ik ten eerste op een leuke manier wat bij wil verdienen


Training van Heineken ter voorbereiding op een seizoen werken op evenementen

Werken met Carnaval
13 Februari 2011
Werken met Carnaval
2

Werken met Carnaval


Ik heb altijd interesse gehad in horeca. Ik heb ruim 4 jaar met plezier bij La Place gewerkt, maar ik ben gestopt omdat ik het druk met school kreeg.

Barpersoneel met carnavalInmiddels studeer ik de Marketing aan de VU in Amsterdam, en heb ik weer tijd voor een bijbaan in Haarlem. Ik ben van plan om hierna nog een master te gaan doen in Amsterdam dus ik zal naar verwachting medio 2013 afgestudeerd zijn. 


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten op de Flugel Horeca Avond

vacature barman
8 Februari 2011
vacature barman
0

Vacature barman


Het belang van kwalitatief goede drankomzet binnen grote festivals zijn bekend. Een goed barman levert tevreden klanten op en tevreden klanten blijven terugkomen.

vacature barmanMaar een drank kan nog zo goed zijn, een barman is de beslissende schakel tussen klanten en de producent. Daarom lijkt het me heel erg leuk om solliciteren voor de functie achter de bar te staan in evenementen en lekker uit mijn dak gaan. 


Queen tijdens het Werken in discotheek First Floor in Leiden

Barmedewerker Rotterdam
6 Februari 2011
Barmedewerker Rotterdam
3

Barmedewerker Rotterdam


Ik heb altijd al interesse gehad voor de horeca ik heb er 2 jaar ervaring mee vanwege mijn opleidingskeuze die ik zelf heb gemaakt. Nadat mijn opleiding was afgerond ben ik voor verschillende horeca evenementen in Rotterdam gaan werken


Belangrijkste onderwerpen