Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Horeca interview met Robert
29 December 2010
Horeca interview met Robert
0

Robert


Wie is er aan het woord?

Robert, 23 jaar, studerende, Medische Biologie aan de UvA in Amsterdam 


Werken op een feest met oud en nieuw
28 December 2010
Werken op een feest met oud en nieuw
0

Werken op een feest met oud en nieuw


In dit nieuwsbericht de redenen om te werken op een feest met oud en nieuw. De planning voor oud en nieuw is al gemaakt. Maar mocht je gebeld willen worden als het barpersoneel wordt uitgebreid; vul dan het sollicitatieformulier in.  


Horeca interview met Joyce
27 December 2010
Horeca interview met Joyce
0

Joyce


Wie is aan het woord?

Joyce "joycie" 

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

Mijn eerste feest was welcome to the future


Horeca interview met Niels
27 December 2010
Horeca interview met Niels
0

Niels


Wie is aan het woord?

Niels 


Horeca interview met Charlotte
27 December 2010
Horeca interview met Charlotte
0

Charlotte


Wie is aan het woord?

Charlotte

Wanneer was je eerste feest waar je gewerkt hebt?

WTTF  


Werken op Dirty Dutch in de RAI Amsterdam

Medewerker gezocht
12 December 2010
Medewerker gezocht
0

Medewerker gezocht


Momenteel doe ik de opleiding Evenementen Medewerker. Het lijkt mij erg leuk om in de horeca te werken, zodat je ook d.m.v. verschillende evenementen een beeld krijgt hoe het in zijn werk gaat. Ik zou nu graag in de horeca willen werken op evenementen en na mijn opleiding de evenementen zelf willen organiseren

Medewerkers achter de barIk volg op dit moment de MBO-4 opleiding Horeca ondernemer/-manager. Ik heb veel ervaring als bedienings/ bar medewerker en doe dit dan ook met veel plezier. Toch blijf ik opzoek naar afwisseling en het werken op verschillende festivals en evenementen zou dat mij kunnen bieden.

Het werken in de horeca vind ik erg leuk om te doen, elke dag nieuwe gasten. en geen dag is hetzelfde. het lijkt me erg leuk om ook eens de horeca ervaring op te doen buiten hotels en restaurant. achter de bar staan op evenementen past bij mij. er is muziek, er zijn gezellige mensen, en er is natuurlijk veel drukte. ik ben stress bestendig, spontaan, vrolijk, gastvriendelijk en leergierig. dit maakt mij een goede horeca medewerker. of het nou om de bar, garderobe of andere zaken gaat.

Ik ga zelf wel eens naar een festival en het lijkt mij wel leuk om een keer in de organisatie ervan mee te werken. Vaak lijkt er onder de medewerkers wel een goede sfeer te heersen.

Werken in de garderobe geel in de Waerdse TempelHierbij wil ik graag naar solliciteren naar de functie horeca medewerker gezocht .Werken in dat branche spreekt mij erg aan omdat ik leuk vind om met mensen te werken. Graag verwijs ik u naar bijgevoegde c.v. voor een overzicht van de door mij opgedane werkervaring. Ik ben flexibel en representatief. Ik hou van hard werken, dit geeft mij energie. Voor mij is de klant de koning. Heel graag word ik in de gelegenheid gesteld om mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Ik zou graag achter de bar willen werken op (dance) festivals. Omdat ik het werken in de horeca mis en ik opzoek ben naar een nieuwe uitdaging. Zelf houd ik van muziek en gezelligheid. Maar ik ben ook een echte aanpakker, een harde werker. Een ideale combinatie voor werken op festivals. Daarnaast wil ik graag andere mensen een leuke dag bezorgen. Graag zou ik nog deze zomer starten met dit werk, want ik ben de enthousiaste, hardwerkende medewerker die u zoekt!

Ik heb nu afgelopen weekend op Sail Amsterdam gewerkt, en het is me erg bevallen. Ik zag daar mensen achter de bar staan en het leek me erg leuk. deze keer bij sail was ik service medewerker, maar werken achter de bar vond ik veel leuker.


Belangrijkste onderwerpen