Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Werken bij Q-dance op Defqon.1
29 Juni 2010
Werken bij Q-dance op Defqon.1
4

Werken bij Q-dance op Defqon.1


Het was al vroeg toen iedereen klaarstond in Haarlem om van daaruit af te reizen naar Almere strand en daar de party gangers van drank te voorzien. Ondanks dat vele niet veel slaap gehad hebben die nacht was het humeur erg goed en kwam iedereen al meteen in de sfeer. Ook het zonnetje hielp hierbij een handje, heerlijk toch om met zulk lekker weer buiten te werken op een festival


Waarom feesten?
27 Juni 2010
Waarom feesten?
0

Waarom feesten?


Achter de bar is waar me hart licht. Altijd gezellig, goeie muziek vrolijke mensen en lekker hard werken. Het lijkt me echt super gaaf om deze ervaring mee te maken. ik ben een spontane meid, kan moet met mensen om gaan. ik hou van hard werken en wil veel bij jullie leren. hou van feesten en gezelligheid. En wil graag jullie team komen versterken. 


Waarom festivals
24 Juni 2010
Waarom festivals
0

Waarom festivals


Ik wil dit werk graag doen omdat ik zelf erg van muziek en festivals houd en het niet erg vind om achter de bar te dansen. Het lijkt me leuk om het eens van de andere kant van de bar te bekijken en mee te maken. Ik heb al eerder over dit werk nagedacht en toen heb ik het niet doorgezet. Nu is het weer bovengekomen en dat betekend voor mij dat het iets is wat ik toch erg graag zou willen doen. Net als mijn tennislessen hahaha! 


Werken bij Dirty Dutch festival
23 Juni 2010
Werken bij Dirty Dutch festival
0

Werken bij Dirty Dutch Festival


Deze werkdag begon zoals vele werkdagen op het terrein van de Bison Bowling in Haarlem waar het personeel zich verzameld om gezamenlijk met de bus naar het terrein te gaan. Het betrof dit keer het festival van Dirty Dutch (vs The World). 


Waarom evenementen
20 Juni 2010
Waarom evenementen
0

Waarom evenementen


Ik vind ten eerste horeca echt een leuke baan en ik ben ook wel iemand die van feesten houd. Het heeft me altijd al aangetrokken om op grote feesten en evenementen te werken dus vandaar mijn sollicitatie 


Achter de bar Nederland kijken op Indian Summer Festival 2010

Vakantiewerk
14 Juni 2010
Vakantiewerk
0

Vakantiewerk


Ik heb horeca ervaring en ik ga graag met mensen om. Ik zoek een vakantiewerk en dit lijkt me een super leuke manier om wat geld te verdienen. Ik hou van afwisseling en ik doe graag nieuwe ervaringen op. Het lijkt me gezellig om bij jullie te werken. Ik hoor graag iets terug. 


Het memobord van Bas op Defqon festival 2010

Voorbereidingen voor een Cocktail catering 2010

Werken bij verkiezingsdebat Coolpolitics 2010

Bar klaar maken op Land of Confusion 2010

Belangrijkste onderwerpen