Sinds 2002 op
653
evenementen gewerkt
met meer dan
10.255
fantastische mensen!
Op zoek naar enthousiast barpersoneel?
Mail
of 06-81459404

Onze opdrachtgevers

Activiteiten

Horeca interview met Joyce
16 April 2009
Horeca interview met Joyce
0

Joyce


Wie is er aan het woord?

Joyce Burger, 22 jaar en wonende in Amstelveen. Doordeweeks werk ik full time op een dagcentrum voor meervoudig beperkte jong volwassenen. In het weekend werk ik bij discotheek the one of werk ik bij een evenement van de Wit.  


Werken als DJ
15 April 2009
Werken als DJ
4

Werken als DJ


Waarschijnlijk had u gehoopt op een mooi verhaal over wijntjes. Dit had ik namelijk beloofd in mijn vorige blog. Helaas moet ik u teleurstellen. Ik had het dan wel beloofd, maar beloftes zijn er om te breken. Ach, de wereld is hard, nietwaar? Als goedmakertje gaan we het dit keer wel hebben over smaken, niet over wijnen, maar over muziek. 


Bar barriers op evenementen
6 April 2009
Bar barriers op evenementen
0

Bar barriers


Vandaag gaan wij het hebben over de bar barriers. Na dit gezegd te hebben, en grofweg 90% van de lezers te hebben weggejaagd met deze mededeling, weet ik dat alleen nog de nieuwsgierige en leergierige mens overblijven om dit verhaal te lezen.

Dit is misschien maar goed ook, sinds ik laatst het commentaar kreeg van iemand dat er teveel ‘moeijlukku wooordu’ werden gebruikt. Alleen het schaarse intellectuelen dat deze site bezoekt zal onderstaande tekst kunnen begrijpen, en voor deze mensen zal ik ook schrijven. 


Belangrijkste onderwerpen