Werken in de Horeca van de TV-shows
9 November 2013
Werken in de Horeca van de TV-shows
0

Werken in de Horeca van de TV-shows


Sinds enige tijd heeft Horeca Uitzendbureau Grote Feesten werk gekregen op het Mediapark te Hilversum. Het werk bestaat uit het cateren bij het nieuwe televisieprogramma ‘The Winner is …’ van onder andere Beau van Erven Dorens en Jeroen van den Boom.

Deelnemers moeten hier zingen tegen een tegenstander waarna een jury stemt wie er doorgaat. Natuurlijk zitten er nog een paar haken en ogen aan het vervolg van de deelnemer in het programma, maar dit is te zien wanneer de eerste uitzending op 26 januari 2012 op SBS6 uitgezonden wordt.        

We kwamen door wat onvoorziene omstandigheden en domme pech een half uur te laat aan in Studio 24. Doordat er de hele dag al storingen met de NS-treinen waren vond het hoofd van Quiscene (het internationaal bekende cateringbedrijf van het Mediapark) het niet erg en legde zij ons het takenpakket uit.

Takenpakket


Mijn pakket bestond uit het verspreiden van frisdrank, koffie, thee en fruit door de gehele studio. Je komt hierdoor niet alleen in de zaal waar het programma opgenomen wordt en de kamer voor familie en vrienden van de deelnemers, maar ook vlakbij de kleedkamers van de presentatoren.

Als je nog geen idee hebt van hoe een tv-programma gemaakt en opgenomen wordt, denk je vaak dat de zaal en het podium ontzettend groot zijn. Niks is echter minder waar. Niet alleen de zaal is vrij klein, ook de presentatoren Beau en Jeroen zijn kleiner dan dat ze lijken op de televisie.

Nadat alle drinkpunten op orde waren werd het tijd om de lunch af te ruimen. Alle medewerkers aan het programma kregen rond één uur een lunch aangeboden en die moest natuurlijk ook opgeruimd worden. Daarnaast moest de lunchzaal omgetoverd worden in een dinerzaal en moest de bar ingedeeld worden. De drinkpunten werden weer rap aangevuld en er moest even meegeholpen worden in de keuken.

In de keuken


Gordon Ramsay is misschien wel de grootste en bekendste kok op de televisie, met zijn ge-‘fuck’ en zijn ‘you bloody wanker, youcan’tcook shit’ doet hij voorkomen alsof het leven in de keuken voor zowel de chef-koks als de hulpkoks geen pretje is, wanneer er druk staat op de bereiding en snelle levering van de maaltijd.

Ik dacht zelf altijd dat dit enigszins aangezet was om de kijkcijfers van het programma tegemoet te komen. Ook hier bleek niks minder waar te zijn. In chef-kok Quinten schuilt een echte Ramsay die niet bang is om iedereen te zeggen waar het op staat, hoe durft de hulpkok te beginnen zonder olijfolie in de pan te doen!

Barwerk


Ik mocht achter de bar staan toen het dinerbuffet open ging. Het was leuk. Alle bekende en minder bekende Nederlanders trekken aan je voorbij en voor je het wist stond je drankjes in te schenken voor Beau, Jeroen en producent John de Mol; een leuke ervaring.

Gelukkig bleef er nog wat te eten over, want na zo’n dag heb je honger als een paard. Na een biefstukje en een overheerlijke chocolademousse was het bijna tijd om te vertrekken.

De keuken werd helemaal spik en span gemaakt, het laatste brood werd nog gesneden voor en verspreid onder de in-crowd die op dezelfde verdieping als wij gespannen naar hun idolen of vrienden zaten te kijken.     

Het was een zware werkdag, maar het is leuk om te kijken hoe zo’n hele productie in elkaar wordt gedraaid. Je ziet de gezichten die je normaal op televisie ziet nu in het echte leven. Een ervaring, zowel in de keuken als achter de schermen.  

Maarten Sipman, 2 januari 2012
Werken in de Horeca: House of Bols
9 November 2013
Werken in de Horeca: House of Bols
0

Werken in de Horeca: House of Bols


De medewerkers van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten werken overal in de horeca. In ons klantenbestand staan mooie namen zoals de Heineken Music Hall en de Melkweg. Sinds vandaag is daar Lucas Bols bijgekomen.


Horecapersoneel huren
3 November 2013
Horecapersoneel huren
0

Horecapersoneel huren


Waarom kan je beter horecapersoneel huren bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten dan bij één van de anderen studenten uitzendbureaus? Het is een combinatie van lage prijzen en de hoge kwaliteit van het horeca personeel.

Horecapersoneel op Festivals inhurenEerst de kosten. Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is namelijk volledig een online uitzendbureau en daardoor liggen onze overheadkosten een stuk lager dan die van de concurrenten. Hoe doen jullie het dan met sollicitatiegesprekken van het barpersoneel? 

Wij hebben meerdere opdrachtgevers waren wij al jaren zaken mee doen en als wij een keer een kamer willen gebruiken in de Heineken Music Hall, dan is dat geen enkel probleem, maar meestal spreken wij af in een leuk cafe. 

De administratie doen mijn compagnon en ik lekker thuis en afspraken met nieuwe opdrachtgevers doen wij bij hun op kantoor. Hierdoor liggen onze kosten laag. 

Een gedeelte van de kosten die wij hiermee besparen geven wij door aan onze opdrachtgevers en een ander gedeelte geven wij door aan ons barpersoneel. Wij vinden het namelijk onzin om iemand van tweeëntwintig minder te betalen dan iemand van drieëntwintig, als hij of zij net zo goed is.

Kwaliteit

Hierdoor vinden medewerkers van tweeëntwintig het aantrekkelijker om voor ons te werken. Het gevolg is dat zij langer bij ons in dienst blijven en daardoor hebben wij een supervast team, maar dat is niet de hoofdreden van de hoge kwaliteit.. De hoofdreden is dat wij werkelijk verslaafd zijn aan het werken op festivals en in discotheken.

Inhuren bij de Heineken Music Hall (HMH)Mijn compagnon en ik werken namelijk al sinds 2002 achter de bar en vinden dit werk het mooiste dat er is. Dit stralen wij uit naar onze collega’s. Ons uitzendbureau groeide en groeit als kool, maar als er mooie evenementen zijn zoals Amsterdam Dance Events dan plannen wij onszelf ook altijd in. Niet als barhoofd, maar als gewoon personeel en geven hier geen ruchtbaarheid aan.

Gewoon lekker werken, niet vertellen dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten van jou is en ik durf te wedden dat het merendeel van het horecapersoneel van de Melkweg niet eens door had dat wij daar stonden te werken.

Hierdoor weten mijn compagnon en ik precies hoe het er op de werkvloer bij de verschillende locaties aan toe gaat en daardoor ben ik er heilig van overtuigd dat wij van al de directies van de verschillende uitzendbureaus het beste weten wat het uitzenden van personeel inhoudt.

Amsterdamse horecapool

In Amsterdam hebben wij een pool van mensen die regelmatig in de Heineken Music Hall en in de Melkweg staan te werken. Het grote voordeel is dat het horecapersoneel op meerdere locaties ervaring op heeft gedaan. 

Zij weten daardoor precies wat zij moeten als het bijvoorbeeld extreem druk is of als er een barstoring is. Zij raken bij dit soort gebeurtenissen niet in paniek en blijven rust uitstralen achter de bar. Dit soort zaken zijn essentieel om de bezoeker het gevoel te geven dat de horecazaak alles onder controle heeft.  

Horecapersoneel inhuren? Dat doe je bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten! 

Karel Mercx, 3 november 2013


Werken op Dutch Valley festival 2013
27 Oktober 2013
Werken op Dutch Valley festival 2013
0

Werken op Dutch Valley festival 2013


Op zaterdag 10 augustus, een nu al bijna traditionele week na Dance Valley, is het op recreatiegebied Spaarnwoude tijd voor het grootste ‘Nederlandstalige’ festival van het land. Het topteam van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten bemande dit jaar de mainstagebar, recht tegenover het hoofdpodium. 

Werken op Dutch Valley Festival 2013 achter de bar op MainstageRond een uurtje of elf reden Karel, Twan, Ivana en ondergetekende te fiets het van stof vergeven festivalterrein op. Daar werden we opgewacht door een flink aantal ‘oude’ bekenden. Er stond een topteam klaar om ook deze dag weer tot een goed einde te brengen. Waar ik normaal altijd moeite heb met onthouden van namen was dat vandaag niet nodig, aangezien het overgrote deel van de collega’s al meerdere festivals op hun naam hebben staan en altijd in zijn voor een praatje. 

Na het indelen van de bar, wat een eitje was, omdat de koelcontainers enkel aangevuld waren met de drank die op was van het vorige festival, was het tijd om de eerste bezoekers op te wachten. Er moet ook gezegd worden dat de koelcontainer helemaal strak was getrokken door het team dat op Dance Valley de bar bemande. De containers waren zelfs zo leeg dat het mogelijk was om de drank van drie naar twee containers over te hevelen. Doordat het team dat ‘voor’ moest werken de boel goed onder controle had, was het mogelijk om met acht ‘sterke’ mannen een pallet gevuld met drie lagen aan drank van de ene koeling naar de andere over te hevelen. Gelukkig hebben we hier beelden van. 

Dutch Valley is vergeven van bezoekers die er een geweldig feest van willen maken. Er is voor ieder wat wils. Naast een grote ‘après ski’-tent kunnen de bezoekers ook genieten van de rock-, hiphop- en pitatenstages die verspreid liggen over het terrein. De bezoekers die ik heb gesproken waren over het algemeen zeer te spreken over Yellow Claw, The Opposites en Di-Rect.  

Het hoofdpodium had een aantal grote artiesten van eigen bodem. Waar de bezoekers in de middag en aan het begin warm werden gemaakt met artiesten uit Volendam werd de avond afgesloten met een uur durende show van de Haagse rockband Kane. Kane is een favorietje van mij en was daarom zeer verheugd dat zij de afsluitingsact van deze dag waren. Hoewel het optreden op het begin vrij mat was, werd het vanaf ‘Rain down on me’, zoals Jan Paparazzi het zou zeggen, echt een topshow! 

Na de afsluitingscoupletten van Dinand Woesthoff werd het voor de barmedewerkers ook tijd om de aftocht te blazen. Dit is helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je een bar bezet waar vijftig man in kan werken, betekent dat nagenoeg automatisch dat het opbreken van de bar langer gaat duren. Dit bleek echter die avond niet op te gaan. Door goed teamwork en voorwerk was het afbreken een fluitje van een cent en kon het hele barpersoneel als een van de eersten haar waardevolle bezittingen uit de grote verzameltas terugkrijgen. 

Dit jaar is Dutch Valley, net als andere jaren overigens, ontzettend geslaagd. Het team van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten heeft een knappe prestatie neergezet door in een grote bar op een mooie dag het hoofd koel te houden. Het is geweldig om met zo’n topteam te mogen staan en hoop het nog vaak te mogen doen! 

Maarten Sipman, 11 augustus 2013 (plaatsing 27 oktober)


Studenten uitzendbureau Amsterdam inhuren
26 Oktober 2013
Studenten uitzendbureau Amsterdam inhuren
0

Studenten uitzendbureau Amsterdam inhuren


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is het studenten uitzendbureau van Amsterdam. In dit blog ga ik opsomming waarom ons inhuren er voor zorgt dat uw horecazaak of uw festival erop vooruit gaat.

Inwerken gebeurd op festivals1) Ons team van barpersoneel in Amsterdam heeft veel ervaring. Zij staan regelmatig te werken in de Heineken Music Hall en de Melkweg. Daarnaast staan wij nog in tal van mindere bekende plekken in Amsterdam. 

2) Nieuw barpersoneel werken wij in op festivals. Wij werken daar met tientallen personen per bar en daar leiden wij nieuwe mensen op. Pas wanneer de nieuwe talenten er klaar voor zijn zetten wij ze in bij het Amsterdamse barpersoneel-team.

3) Wij staan erom bekend dat wij in moeilijke periode goed barpersoneel kunnen leveren. Oud en nieuw en uw vaste personeel wil feesten? Geen probleem, wij zorgen ruim van te voren dat wij onze toppers vastleggen voor oud en nieuw! Vijf dagen feest met Amsterdam Dance Events? Ook geen probleem! En werken op Koningsdag vinden wij juist super!

4) Horeca Uitzendbureau Grote Feesten heeft geen kantoorruimte. Wij bestaan volledig online. Het gevolg is dat wij ons barpersoneel meer betalen dan de medewerkers van een Randstad of een studentenwerk dat doet. Bovendien is onze factuur lager dan die van hun.
Philip wordt ingewerkt voor het studenten uitzendbureau5) Wij zijn zeer flexibel en wij komen ook als u maar één persoon nodig heeft. Iemand ziek? Bel ons op en de kans is super groot dat één van onze toppers binnen een uur bij u op locatie is. Kunnen wij niet leveren? Dan is de kans groot dat ik zelf kom werken. Vorige week tijdens de extreme drukte van Amsterdam Dance Event heb ik bijvoorbeeld nog een bardienst gedraaid. Het is uit service, maar ik vind het ook nog eens super leuk om te doen.

6) Mijn compagnon Twan heeft al op mijn duizend evenementen gestaan en ik zit er op ruim vijfhonderd. En wij hebben in zoveel verschillende locaties ervaring opgedaan. Hierdoor hebben wij altijd tips hoe dingen bij u nog beter kunnen en zijn wij sterren in het oplossen van technische problemen. Bij grote aanvragen is één van ons er altijd bij. 

7) Deze zes punten tik ik uit mijn hoofd, maar het zullen er nog wel een paar meer zijn. Als u wilt dan mag u onze referenties nabellen om achter nog meer voordelen te komen.

Eén van de leukste dingen van het werken op evenementen is dat ik zo veel mensen tegen kom. Ik vind het heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Spreken de punten je aan dan vind ik het gezellig om binnenkort een kop koffie met je te drinken. Het studenten uitzendbureau uit Amsterdam komt graag naar u toe.

Karel Mercx, 26 oktober 2013


Werken in de Melkweg
19 Oktober 2013
Werken in de Melkweg
1

Werken in de Melkweg


Wat een toplocatie is de Melkweg! Sinds het Amsterdam Dance Event (ADE) is Horeca Uitzendbureau Grote Feesten het uitzendbureau van de Melkweg. Ik ben zo trots!

De Melkweg AmsterdamUiteraard heb ik ook een dienst meegedraaid. De afterparty die zaterdagochtend begon om zeven uur in de ochtend en eindigde om vijf uur in de middag vond ik een mooie shift om mee te draaien. 

Ik moet toch weten hoe het werken in de Melkweg in zijn werk gaat als ik straks barpersoneel ga regelen, maar ik vind achter de bar werken na tien jaar ook nog steeds super. Ik heb niets voor niets meer dan vijfhonderd feesten achter mijn naam staan!

Contant geld

Ik moest wel even inkomen. De Melkweg werkt met contant geld en er is geen kassa of rekenmachine aanwezig. De meeste voorkomende drankjes zijn mixdrank (€6,50), frisjes (€2.30) of biertjes (€2,60). Daarnaast heeft de Melkweg nog allemaal andere drankjes met allemaal aparte prijzen.

Na een kwartier was ik ingekomen. Zoals te verwachten viel zijn negen van de tien bestellingen hetzelfde. Dan reken je niet meer een biertje plus een frisje uit, maar dan weet je dat een dergelijke combinatie €4,90 is. Die paar bijzondere drankjes zitten er na het vragen bij een ervaren iemand van de Melkweg er ook zo in,

Amsterdam Dance EventsDaarna was het genieten en keihard knallen!. ADE blijft toch het mooiste feest dat er is. Door heel Amsterdam zijn feesten. Mensen komen zelfs voor ADE vanuit het buitenland naar Amsterdam toe! Heb alles gezien aan de bar. Van Egyptenaren tot Canadezen. Daarnaast is ADE een super drukke week voor ons. Wij werken namelijk ook voor de Heineken Music Hall en studio 80. Techno is mijn muziek en laat dat net één van de belangrijkste muziekstromen van ADE zijn. Ik heb mij echt vermaakt!

Solliciteren Melkweg

Wil je ook bij de Melkweg werken? Solliciteer dan bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten. Je zult eerst in een andere locatie aan het werken gaan. Wij willen namelijk alleen de echte supertoppers naar de Melkweg sturen. Bij gebleken geschiktheid mag je dan daarna in de Melkweg aan de slag.

De dag vloog voorbij en voordat ik het doorhad, waren wij negen uur verder en stond ik al weer de bar schoon te maken en de koelkasten bij te vullen. Daarna het geld tellen en op weg naar het volgende feestje van ADE. Slapen doen wij volgende week wel weer.

Werken in de Melkweg is zo gaaf en ik ben zo blij dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten de Melkweg als klant heeft!

Karel Mercx, 19 oktober 2013


Werken op een evenement
14 Oktober 2013
Werken op een evenement
0

Werken op een evenement


Dat het werken op een evenement heel divers kan zijn, blijkt wel uit het feit dat Horeca Uitzendbureau Grote Feesten ieder jaar wordt opgeroepen om te komen werken op het driedaagse Jordaanfestival op de Appeltjesmarkt te Amsterdam. `

Werken op een evenementHet is een gratis festival waar de artiesten vrijwel allemaal uit de (krochten van de) Jordaan komen. Het Jordaanfestival is een Nederlandstalig festival dat op geen enkele manier lijkt op Dutch Valley (het grootste Nederlandse festival dat een maand eerder is gehouden) of andere festival waar wij staan (denk aan: Q-Base, Dance Valley en Decibel Outdoor). 

Het is een festival waar je van moet houden, maar iedereen die zich op het terrein begeeft, is nooit te beroerd om de handen op andermans schouders te leggen en mee te lopen in de polonaise. 

Op vrijdag 13 september 2013 werd ik verwelkomd door een grote groep collega’s. Al schuilend onder een tentzeil stonden zij te wachten op de instructies die er voor die dag gegeven gingen worden. Van deze wachttijd kon ik op dat moment handig gebruik maken. Op zoek naar een toilet zwierf ik over het terrein als een verdwaalde kater, om uiteindelijk in een mobiele bar terecht te komen. Deze bar was ingericht als een standaard Jordaans café (inclusief een brandschoon toilet). 

Toen de instructies waren gegeven bleek dat het (mede door de slechte weersvoorspellingen) niet druk zou worden. Hierdoor is er besloten om slechts twee barren te bemannen. De grote bar, midden op het terrein, werd bemand door de groep van Twan van Dongen. 

De bar richting het hoofdpodium zou onder supervisie staan van Karel Mercx. Ik begon bij de bar van Twan, waar al gauw bleek dat er genoeg personeel was. Daarnaast stond de koelcontainer ook al strak, waardoor er voor mij weinig te doen was. 

Er was meer te doen bij Karel, dus toen de overschrijvingsformulieren op orde waren en ondertekend kon ik daar aan de slag. Het bleek een leuke klus te zijn om deze binnen vier uur op orde te brengen, maar dit is met de hulp van Steven Poort prima gelukt. Later op de avond werd het wat drukker voor de bar en werden wij als tapper en schenker ingezet. 

Het is een ideale positie, aangezien je het podium (en met name de mensen die daar staan) goed in de gaten kan houden en zo vaak de meest wonderlijke fenomenen kunt zien.

Jordaan FestivalHet festival zorgt altijd voor een beetje gezelligheid in de stad. Dit was helaas de volgende dag (zaterdag) niet het geval. Het is spijtig om te moeten constateren dat niet iedereen naar een festival gaat om een goede tijd te hebben, maar er altijd wel een groepje is op zo’n festival dat (vaak in combinatie met enige alcoholconsumptie) strijdt om de positie van alphaman. 

Wanneer mensen eens op zouden houden met het concentreren op elkaar, maar zich zouden richten op het hebben van een goede tijd dan zou dit op elk festival of feest ter wereld een heleboel moeilijkheden schelen en een hoop gezelligheid opleveren. 

Dit gezegd hebbende, wil ik nogmaals benadrukken dat dit slechts voor een heel select groepje geldt en dat de rest van de bezoekers zeker een toptijd gehad moeten hebben. De artiesten (waarbij men moet denken aan Bolle Jan, Antje Montero en Peter Beense) zorgen elk jaar weer voor een geweldige sfeer en laten ons hopen dat het festival volgend jaar weer terugkomt. Ik ben er zeker weer bij!

Maarten Sipman, 14 oktober 2013


Werken op het Welcome To The Future festival 2013
26 September 2013
Werken op het Welcome To The Future festival 2013
0

Werken op het Welcome To The Future festival 2013


Op 27 juli 2855, een zaterdag gevuld met wisselvallige voorspellingen, werd voor Horeca Uitzendbureau Grote Feesten het festivalseizoen doorgezet bij het populaire Welcome To The Future. Het werd een relaxte dag met een grote periode zon tussen twee grote buien in. Echter, achter de bar bij de mainstage scheen de zon de hele dag.

Chicks aan het werken op Welcome To The FutureRond 11 uur ’s morgens verzamelde een grote groep bij de mainstagebar om deze snel in te richten. Er stond een ervaren team welke werd aangevuld met een groot aantal talenten uit het zuiden van het land. Met het oog op de massale kaartverkoop en de verwachte maximumtemperatuur kon er verwacht worden dat er vanaf moment één een grote menigte dorstige mensen zou opdoemen voor de bar. Deze bleef uit, doordat er om twaalf uur ’s middags (de aanvangstijd van het festival) een hoosbui op het festivalterrein neersloeg welke zijn weerga niet kende. Op zo’n moment heb ik altijd het meest te doen met de DJ, welke een week naar zijn hoogtepunt toe heeft gewerkt Gewapend met een poncho trotseerde het leeuwendeel van het barpersoneel de regen om aan de picknicktafels onder een grote tent te nuttigen. Deze bleek op de terugweg niet meer nodig te zijn; de regen had plaatsgemaakt voor een krachtig zonnetje en verwelkomde de eerste bezoekers op het terrein. 

Desondanks bleef de verwachte drukte voor de bar van het hoofdpodium in de middag uit. Hierdoor was het zo dat een aantal collega’s werd ingezet op barren elders op het terrein. Er werd zelfs een noodbar ingericht om de grote vraag naar verkoeling bij andere podia het hoofd te bieden. De zon scheen inmiddels krachtig en de verschillende podia naast het strand waren vergeven met mensen uitgedost in hippiekleren en verf op het gezicht. In de pauzes kon je je vergapen aan de talloze vreemde podia en mensen die langsliepen en het op een vaak eigenzinnige manier naar hun zin hadden. Het bleek een goede deal om de twee muntjes die je kreeg in je pauze te besteden aan de pizza slices die je op het terrein kon halen. Voor het eerst sinds tijden kreeg je geen gierig stukje pizza, maar een goed belegde halve pepperonipizza, welke rond een uurtje of zeven (na zeven uur arbeid) een welkome verrassing is. 

Werken op Festivals als Welcome To The FutureIn de avonduren werd het wat drukker en moest er even gebikkeld worden om aan de grote vraag naar drank te kunnen voldoen. Dit was uiteraard geen probleem, aangezien zij wel voor hetere vuren heeft gestaan. Door de grote verkoop verdween de drankvoorraad als sneeuw voor de zon. Later bleek dit ideaal te zijn voor de uiteindelijke indeling van de koelcontainer. Niemand kan weg als de koelcontainer nog niet gevuld en gecontroleerd is. Vaak heb je na een festival een voorraad over die gemakkelijk in deze container past wanneer deze logisch wordt ingedeeld. Vandaag was dit niet het geval. Op het begin van het festival stond nog een pallet met frisdrank buiten de cel, welke uiteindelijk volledig naar binnen moest. Om een lang verhaal kort te maken: uiteindelijk zat de koelcontainer tot de nok toe gevuld en hadden we voorin een krappe halve vierkante meter over. 

Welcome to the Future was een leuk festival met frappante mensen en podia. Het is op zo’n festival eigenlijk het leukste om gewoon de hele tijd rond te kijken naar iedereen die langskomt. Mensen voelen zich op dit festival ‘chill’ en ‘relaxed’ en doet waar hij of zij zin in heeft. Dit maakt, in combinatie met het weer, het festival elk jaar weer tot een groot succes.   

Maarten Sipman, 26 september 2013


Horeca Uitzendbureau Amsterdam
22 September 2013
Horeca Uitzendbureau Amsterdam
0

Horeca Uitzendbureau Amsterdam


Barpersoneel gezocht in Amsterdam? Of wil je in deze stad werken in de horeca? Dan ben je bij Horeca Uitzendbureau Grote Feesten aan het juiste adres. Wij zijn dan wel in Haarlem gevestigd, maar wij werken regelmatig in Amsterdam.   


Barpersoneel Amsterdam
22 September 2013
Barpersoneel Amsterdam
0

Barpersoneel Amsterdam


Horeca Uitzendbureau Grote Feesten is de plek voor barpersoneel in Amsterdam. Wij staan bijvoorbeeld regelmatig achter de bar in de Heineken Music Hall en vanaf oktober 2013 gaan wij samenwerken met de Melkweg. Daarnaast hebben wij nog een heleboel  kleine klussen in Amsterdam.

Barpersoneel in de Heineken Music Hall AmsterdamWij werken met een Amsterdam pool. Het grote voordeel voor discotheken en uitgaanscentra is dat het personeel week in week uit aan het werken is in de horeca. Daardoor zijn de krachten van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten ervaren en weten ze meteen wat ze moeten doen. U huurt ons ten slotte niet in op een rustige avond. 

Het voordeel voor ons barpersoneel is dat zij wekelijks werk hebben. Stopt het werkt in de zomer? Dan beginnen juist onze grootste klussen. Wij werken namelijk sinds 2002 in de zomer wekelijks op de grootste festivals. 

Uitzendbureaus

Ik denk dat er een aantal redenen zijn waarom Horeca Uitzendbureau Grote Feesten beter presteert dan andere studenten uitzendbureaus.

Barpersoneel bij Dekmantel AmsterdamDe eerste is dat wij extreem flexibel zijn. Dag van te voren toch minder horecapersoneel nodig? Geen probleem! Een paar uur van te voren extra krachten inhuren? Ook geen probleem!

Onze planner is ook buiten kantoortijden te bereiken. Neemt zij niet op omdat ze bijvoorbeeld aan het bellen is of op de wc zit. Dan hebt u ook de nummers van Twan en Karel. De oprichters van Horeca Uitzendbureau Grote Feesten en dan gaan zij aan de slag met uw aanvraag.
 
Wij werken niet met een opslag voor last minute dingen. De prijs is bij ons altijd het zelfde. Het enige wat wij hebben is dat als u iemand bij ons aanvraagt. Hij of zij minimaal drie uur kan werken. Dat betekent dat als u iemand voor tien uur heeft ingehuurd, die personeel na drie uur naar huis kan.

Wat ons barpersoneel ervan vindt? Eigenlijk weinig. Horeca Uitzendbureau Grote Feesten wordt vooral door discotheken en uitgaanscentra ingehuurd op avonden dat het is uitverkocht en er bovengemiddelde drukte wordt verwacht. 

En als er een keer een festival flopt, dan vindt het horecapersoneel het niet eens erg om eerder naar huis te gaan. Er is toch geen lol aan om buiten in de regen te staan, terwijl er geen gasten aanwezig zijn. Evenementen in zon zijn immers een stuk leuker!

Het geld is leuk, maar het barpersoneel in Amsterdam is een vriendengroep geworden en het werk moet wel leuk blijven.

Karel Mercx, 22 september 2013


Pagina |< < 2 3 4 5 6 > >| Alles